60

Анонимен

преди 2 години

а кой одеше при Ердоган с Баце и козируваше, да си припомним все пак:) Слави ли беше или Каракачанов?

59

Анонимен

преди 2 години

На хора, които не са живели в държавата повече от определен брой години трябва да им се анулира гражданството. Видя се че тия имигранти освен вредна дейност друго не вършат.

58

Анонимен

преди 2 години

патритарите с техните 3 % на последните избори, имат най-малкото право да се изказват по въпроса, това е !

57

Е !

преди 2 години

До ердоганНа Тошко Африкански, нали му сложиха фес!

56

Анонимен

преди 2 години

всъщност ограничението досега най-много обслужваше ДПС, защото само техните правоверни в Турция гласуваха, тези ограничения спираха противниците на ДПС сред българските турци да гласуват, ФАКТ, ако се върнете назад във времето ще видите, че ДПС никога не е взимало повече гласове от Турция отколкото на последните избори

55

Анонимен

преди 2 години

Видя се че българите зад граница са 90% безмoзъчници и гласуват предимно за чалгарите и турците. Някой може ли да ми обясни какво точно печелим от повече възможности за тях да гласуват?

54

А ДВОЙНИТЕ ДОХОДИ

преди 2 години

ЧЕРЕПОВ СКОРО ЩЕ НИ ОТВЕДЕ В ЕВРАЗИЯ- ЕЙ ВИ НА ДВОЙНИ ДОХОДИ...ТЕ ТИА ОТ ПРОТЕСТИТЕ И ГАДЕВ ПОКАЗАХА ЕДИН ОГРОМЕН СРЕДЕН НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД- ПОЗОР ЗА ***ПРЕДАЛИ НАРОДА СИ...

53

Реалист

преди 2 години

До 56. И колко са тези гласове в САЩ,Канада и Великобритания бе, оххлюв? И да се вдигнат с още няколко хиляди- голям праз. А по-голямата част от гласувалите в в чужбина на последите избори бяха основно чалгари (подведени от евтина и лъжлива пропаганда) и затова Трифчо има най-много, а ГЕРБ малко.

52

Анонимен

преди 2 години

всички български граждани имат право да гласуват, независимо къде са в Турция, в Австралия, в САЩ .... няма никакво значение, по конституция имат право да гласуват и държавата трябва да им осигури тази възможност, а ако някой е против има си ред, събира 500 хиляди подписи за реферндум, провежда се и ако се приеме противното правилата се променят, а дотогава всякакви малоооумни ограничения продиктувани от интересите на Баце и Каракачанов са неоснователни.ТОЛКОВА ПО ВЪПРОСА!

51

Абе,

преди 2 години

До АнонименКакви герберски *** бе?Тези от САЩ, Канада и Великобритания с какво допринесоха за България?Вдигнали са си чукалата, правят си някакви експерименти и гледат сеир отдалече!, а тези които са тук , кучета ги яли!

50

Анонимен

преди 2 години

До ердоган НА БАБА ДОНЧЕВА ЩЕ И ОТИВАТ НАЙ ВЕЧЕ, А НА СМЪРХОЛЯН ФЕС И ПРАШКИ ДА СИ ПОВДИГА ОЧИТЕ, ЧЕ СА СТИГАТ ДО СЛАБИНИТЕ МУ...ОТ ПИЕНЕ.

49

Гледна точка

преди 2 години

До 36. Глу.пак, глу.пав, огромната част от българите, които напуснаха страната, го направиха много преди ГЕРБ да го има. И го направиха защото вече можеше да се излиза и заради безобразията на управленията ПРЕДИ ГЕРБ. Разбра ли, галошш вмирисан?

48

Анонимен

преди 2 години

51- ПАСПОРТИТЕ ГИ ИЗДАВА ПРЕЗИДЕНТЪ А НЕ КАРАКАЧАНКАТА....

47

ердоган

преди 2 години

за награда дайте на мая общата шалвари и бурка а на тошко фес .

46

Анонимен

преди 2 години

вижте ся чакалчета на Баце и всякакви псевдопатриотарЕ, като сте против да се гласува в чужбина, организиорате референдум, събирате 500 иляди подписа за подобен референдум, внасяте го в НС, провежда се и каквото реши народа, нема смисъл да ми спамите, съмнявам се обаче че ще съберете повече от 1000 подписа за подобен референдум, но все пак се опитайте:)

45

Анонимен

преди 2 години

Слави като толкова с народа Защо не направи референдум да ни пита дали искаме българите зад граница да гласуват.

44

Мушмурок

преди 2 години

Aшкoлсун, eваллa, aферим Слави eфeнди. Доганя доволно поглажда брадичка и обмисля завод за производство на феcoве. Честито на печелившите!

43

Така де

преди 2 години

Важното беше да има колкото се може повече секции в Турция.Останалите държави и без това я гласуват 100000 я не.Ей го на тия избори само в 3-4 секции имаше проблем с броя на гласуващите.

42

Анонимен

преди 2 години

Например отишъл в Америка преди 10 години въобще не се е връщал в България и не му е стъпвал крака тука и откъде накъде ще ми гласува той на мене бъдещето

41

Анонимен

преди 2 години

аз само да попитам, колко са гласувалите в Македония, нали Каракачанката на Баце ни говореше за 50 иляди паспорта дето е издал на тях, е лъсна истината за шкембе Воеводата