21

Щерю

преди 3 години

С газови горелчици ще ми приготвят всяка хапка - зарежи това фалшиво готвене на храна...

20

Шеф

преди 3 години

приготвям прекрасни ЛайнаАлаДьоблеДьоПърде, 50 грама 500 евро, само за ценители.Доказан произход наЛайната - млада италианка, след като се е пекла два часа на плажа и е цапнала един дюнер ги снася.

19

Тя

преди 3 години

И другата Мая големите хапки ще я провалят !

18

Анонимен

преди 3 години

Много силно фоново озвучение и няма рецепти

17

ххх

преди 3 години

Тези тв реалита побъркаха простолюдието. Всички искат да са фръц-пръц, да хапват фръц-пръц и да почиват на фръц-пръц.Затова вече и отношенията между хората са фръц пръц. Повърхностна работа.

16

Условия за ползване

преди 3 години

99 % от коментиращите под статии са хора, които хейтват, за да получават удоволствие от раздразнението, което предизвикват с коментарите си. Имаше една хубава притча за демона, дето ставал все по-огромен от обидите и омразата към себе си, с това се хранел все пак. Стига се хранили интернет троловете, като чешете болното им его с коментари/ минусчета, просто четете статиите и не скролвайте надолу.

15

От Дебела

преди 3 години

Да, дебелите лелки гледаме кулинарни предавания. Също така гледаме NG. Гледаме Шампионска лига. Гледаме и Bloomberg. Следим и всякакви иновации в техниката.Къщите са ни чисти, посрещаме мъжете си с топла храна, седим с тях и говорим за мачове и спестените пари влагаме в неща, които ни носят нови пари, докато спим.Ама сме дебели....Въх!Ей сега отивам да си взема един нож и да се свършва.

14

Анонимен

преди 3 години

Който не го гледа да не чете статията и още по-малко да пише коментари, каква е тази злоба, обиди. В крайна сметка всеки ще си гледа, каквото иска и никой няма право да му дава квалификации за това! Голямо дъно удряме с тази наша грубост, агресия и нетърпимост към околните и мнението им.

13

IT-spec

преди 3 години

Леле колко ограничени хора има сред коментиращите, аз го гледам предаването понеже обичам да хапвам и обичам да си готвя хубави неща, понякога има много добри идеи, както и гледам футбол (но не БГ) UFC, бокс, тенис.. това че е хубаво времето незначи че сам застанал през тв-то, нали за това има бтв+ където може да се гледа по-късно когато ти е кеф и то без реклами..

12

Горката Сирийка

преди 3 години

Първо гражданската война срещу Башар Асад а сега и това

11

Анонимен

преди 3 години

Таз роуУУУ е мн противна -кипри се на младите мъже като млада рамаданка , ама е стара чанта мачкан лак !че и злобна ,превзета ,кичозна , абе жива *** !

10

Анонимен

преди 3 години

Вие серизоно ли? Нападате се заради това кой какво гледа и му държите сметка? Бая комплексиран народ сме си. И аз не го гледам, но да тръгна да хейтвам по форумите хора, които го гледат ми е противоестествено.

9

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си адски тъпо парче, за да гледаш българска телевизия....

8

Demonaz

преди 3 години

Кой гледа подобни "предавания" при такова хубаво време,че и празници идват ? ;)

7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 8Някой да те кара насила да го гледаш?

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Глей сега плюнчо.Какво ми е забавно си е моя работа.А ти си тъпоъгълен уригащ се футболен запалянко.Това е.Приеми го че хората са различни.Иска ти се всички да са като тебе, ама не става.

5

Анонимен

преди 3 години

Вчера изобщо не беше честно !- казаха им брънч - какъв е тоя говежди стек в брънч ? освен това имаше Захар в десерта на сините !ама г-жата им даде победата !а и хапките на актьора хич не бяха хапки , но явно г-жата е "свободна птица "мммм мм

4

Анонимен

преди 3 години

До ЦъървуланА какво е смислено предаване за тебе?Да гледаш 22 ритнитопковци по цял ден и да смучеш бира, може би?

3

Анонимен

преди 3 години

До *** егоцентрикаЯвно има и ги гледат.Бъди по-широкоскроен. Ти не си центъра на Вселената.Шарен Свят - има и различни хора от тебе.

2

Абе

преди 3 години

Ти да не си зомбиран