11

1

преди 3 години

Малеее колко много неща е помнил, а аз се чудя как да не забравя рожденият ден на жената. А тая история за българската Саломе и т.н. Нищо не разбрах, я раздуй нещо интересно.

10

Анонимен

преди 3 години

Е какво пък толкова? Щатният изнасилвач на момичета за кефа на българската Саломе беше обезчестил повече от 100 момичета, но никоя и не посмя да се оплаче. Бяха крепки дружки от неговия харем. И всичките ме ненавиждаха :"Аз ли съм била най-умната , че не съм му се хванала?" Клевети, клевети. Едната стигна до там да дойде в дома ми и да пита мъжа ми, от кога съм си в къщи. Щото развратникът на всичките си стотинки казвал, че мен обича. Стотинки от една стотна. Всяка от тях беше едно стотна от

9

Щерю

преди 3 години

Явно са го харесвали и обичали жените...

8

Човека

преди 3 години

Обича жиничкити.

7

Джълтурска му работа

преди 3 години

Не виждам причина защо да бъде арестуван! Но ако някоя от тези 35 жени има брат или братовчед например може да изяде пердах някъде!

6

Анонимен

преди 3 години

Не е излъгал никой, казал им е това, което искат да чуят, те сами са се излъгали. Браво на човека.

5

Анонимен

преди 3 години

Излъгал ги е че само малко , а им го намъкнал с макарите.

4

Дърт

преди 3 години

Каква му е диетата? Афродизиак вземал ли е и какъв?

3

Наивни българи

преди 3 години

Поредната японска пpocтoтия, която показват за такива наивници в чужбина или за вътрешна консумация. Големият измамник, получил около $1000 подаръци за фалшивите си рожденни дни. В същото време японската мафия якудза е най-мощната и най-жестоката в света. Техните политици са по-корумпирани от нашите, а когато ги хванат почват да плачат и да се извиняват публично. Най-корумпираният президент на Перу е японец.Тяхната Фукушума трови океана и толкова години не можаха да решат този проблем.

2

Анонимен

преди 3 години

Лъжел, че има голямо суши...

1

Гошо...Тъпото

преди 3 години

С какво ги е...мамил тоя,като съм чувал,че на японците им са все...малки.