101

Антикомунист

преди 3 години

Брой на гласувалите в Турция на сегашните избори е почти 25 000!!! От тях за ДПС са 19 000 гласа !!! ДПС е кремълска а не турска партия! Дали 35 или 350 секции е все тая, повече гласове няма от къде да дойдат! Винкела го знае това и лъже като дърт ц***нин!!!

100

Истина

преди 3 години

Ми то по добре Турция да ни управлява ние ще се самоизтребим

99

гост

преди 3 години

Прав е да се ядосва човека , вече клубове и музика не може да забранява , с депутатската си заплата се прощава и в бунището си се прибира. Обаче да злослови е първа кипра . Стига , време е за промяна......

98

Георги Миков, Чирпан

преди 3 години

Наум Шаламанов е жалък предател, който избяга като куче по време на турнир, унижи България и накрая беше купен от турския султан за 1 милион американски гроша!

97

Анонимен

преди 3 години

СлавиФеса продаде България

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 110А кой да е на власт?Атака и копейкин ли?Та да управлява Решетников ли?

95

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Какво ти е българското?

94

Анонимен

преди 3 години

Ще управлява Ердоган винаги, когато на власт са ГРОБ и БСП! Както е било и до сега. Нещо ново да казва това ***?

93

анонимен

преди 3 години

Цяло село с Турци им докараха кмет полуграмотен за кмет.Сега хората си избират кмет пак полуграмотен,но поне местен Турчин.Надявам се все някога да изберат някой свестен,като се загубят Патриотите и Гроб. Свободата ще ги научи да мислят.

92

Чампоева

преди 3 години

Кофти,работа...да ти не стигнат някакви си 7-8 хиляди гласа.Баси умниците!

91

Анонимен

преди 3 години

Ти Бе валерко , и ти ли Бе лъжецо - от 10г сте във власта и сте Ортаци с дпс - Всичко ремонти,магистрали,тец джипигруп - защо траеше ? -лапачка А ?А на Слави на малкия пръст Не можеш се опря Бе ! Народа Ясно ви каза - Спрете да Крадете !

90

Анонимен

преди 3 години

"Последно Наим Сюлейманоглу българин ли беше или турчин?"Когато печели медали за България е българин, нали? Иначе го наричате турчин.

89

Българ

преди 3 години

Ами по-добре Ердоган да дойде и да ни управлява, щото той такива пом*яри като вас няма да търпи ;)

88

Георги Миков, Чирпан

преди 3 години

Благодарение на чалгаджията Слави Трифонов, менторите му от ДПС и гангстерите от "Мутри отвън" Турция ще организира и провежда избори за български парламент в гимназии и обществени сгради, като над урните ще висят портрети на Кемал Ататюрк, а турски полицаи ще охраняват броенето и изготвянето на протоколите. Не може някой който не живее в България, не плаща данъци и в крайна сметка има ангажименти към чужда, враждебна държава, да определя дневния ред тук!

87

Анонимен

преди 3 години

Говоренето за отцепване вече е тежко предателство и трябва дасе преследва от органите за налаганена закона.

86

Анонимен

преди 3 години

"Колко мюсюлмани и турци има в България?Колко християни и колко българи има в Турция."Някак погрешно задаваш въпросите. Обвързваш "християни" и "българи". Да бъдеш българин не е задължително да си християнин. Освен това българите са покръстени насилствено, против волята им. Който откаже, е бил избиван. В учебниците по история го пише дори. 50 болярски рода, на Борис сина му, на Симеон сина му, Петър с избитите богомили и т.н. и т.н.

85

Анонимен

преди 3 години

Промените ще доведат до минимум 300 000 нови гласа към настоящите за ДПС. Всъщност, ще има още една парламентарна група на ДПС.Сумарно турската партия ще има над 75 депутати в новия парламент.

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 97Последно Наим Сюлейманоглу българин ли беше или турчин?

83

Анонимен

преди 3 години

На протест пред парламента заради отцепването към Турция на Кърджали и Хасково след приемането на тези предателски промени!Долу турско-протестърската диктатура!

82

Анонимен

преди 3 години

До АнтонЩом се реализират там, защо искат да гласуват в България?Все едно аз да дойда у вас и да ти давам акъл как да си подредиш мебелите.