51

Анонимен

преди 2 години

АБЕ КОЙ Е ГЕБРЕВ И ЗА КАКВО Е УТРОВЕН

50

Бай Кольо

преди 2 години

Не напразно,хора от организираната престъпност,се снимаха на орлов мост с Христо Иванов за да не ги забрави като стане депутат.Е - видя се,че не ги е забравил

49

Колко мъка има

преди 2 години

в Герб, малий, малий. На този сигурно му плащат в зелено да ръси глупости.

48

Анонимен

преди 2 години

Голям плач за бухалките спецсъд и конпи!Ама те са си силни бухалки, нормално е.Сега кой да пази гербавите като вършат престъпната си дейност?

47

Анонимен

преди 2 години

Всички,които защитават герберастката из ме т ,трябва да бъдат линч.....

46

Анонимен

преди 2 години

Така е , просто за безмислени структури като тези, пари не трябва да се дават.

45

България в Евразия

преди 2 години

Има ли изобщо правосъдие в България? Полфрийман го държаха невинен в затвора, а Божков, братя Галеви и прочие си живеят на свобода u никой не ги и търси

44

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ трябва, да сгегне електората, да поиска помощ от Брюксел, за антихакерска защита на изборите и повече наблюдатели. Да изметем червените мутри и тяхната креатура, чалгаря Слави, от парламента.

43

Анонимен

преди 2 години

1 На баба ти хвърчило, много ти разбира главата кое е правилно и кое, не. Съдът е корумпиран, живее си още във времето на социализма. Спец прокурорите подгониха едрите олигарси, отрабили държавата, вашите пари и червените мутри нададоха вой. Слави е тяхна креатура, целта му е, да реабилитира черепа и компания и да изгради диктатура на руския човек Радев, да направи от България криминална държава, в която се перат пари, вкл. и руски такива.

42

калинли

преди 2 години

Видяхме ги от спец прокуратурата колко са спец, един кьор фишек с Иванчева и толкоз

41

Цацаратура Гешефтура

преди 2 години

Цацаратурата досега е запорирала едно голямо нищо.А Гешефтурата от 10 дела печели едно и на втора инстанция пада и то

40

Анонимен

преди 2 години

Спец прокуратурата отне много от г-н Божков.Сега когато вече я няма г-н Божков е онивинен, дори повече той е репресиран от нея!България не само ще му върне всички пари, но и той ще заведе дело срещу незаконната институция и ще получи пине стотина милиона обезщетение. Поне ще покрие разходите по протести и създаването на партии.

39

Анонимен

преди 2 години

Слави е креатура на престъпните служби от соца, задачата му е, да оневини червените олигарси, обрали България с милиарди-Божков, Василев и компания. Прави недемократични промени в Избирателния кодекс, връща парите на крадците, които ограбиха вашите пари, "За мене беше чест!" Нали помните, хак да ви е, нали сте стадо, "пускай нещо по ръбааа..." чалгата да свири, още по бедни и прецакани чалгари. Разтурихте държавата си, в ЕС, наричатСлави "популист", т.е.лъжец.

38

Анонимен

преди 2 години

Всички от специализирания съд , аверчетата на Гешев от прокуратурата, МВР, ДАНС , ГДБОП ....и всички останали свързани с мафията,които целенасочено унищожават българския народ ,трябва да влязат в затвора.

37

Д.ИВАНОВА

преди 2 години

Поръчкови дела и ефект никакъв- излишен разход за наша сметка

36

Анонимен

преди 2 години

Джорджо, ти първо кажи КОНКПИ колко политика и олигарха осъди и им взе незаконните имоти, а тогава *** каква загуба било, че досега нямам спомен някой незаконен мутрохотел по морето да е съборен или конфискуван

35

Анонимен

преди 2 години

Ами, да закрият и държавата и да дойде дубайския Хан Васил и да направи нова държава. То натам вървят нещата....

34

Анонимен

преди 2 години

хранилки за големи бюджетни заплатки, как ще искат закриване

33

Ха-ха-ха...

преди 2 години

И това нещо ли коментира??????? Не е ли по-добре да научи азбуката, да се научи да пише правилно и след това да ръси мозък...

32

Зрител

преди 2 години

Георг,Гледаш ме и най-нагло ме лъжеш в очите! Тези институции никога не са имали за цел да ги вземат тези 3 милиарда - ако това им беше целта, защо до сега не я постигнаха - време ли нямаха, мнозинство ли нямаха?Целта на тези институции е да са бухалки в ръцете на управляващите. Ако "помагаш" на нашите хора, и ние ще ти помагаме, но ако не "помагаш", ще ти пратим КПКОНПИ! А нали знаеш, че закон е така общо написан, че все ще намерят за какво да ти разкатаят бизнесчето. Та сега, ще помагаш ли?