26

Анонимен

преди 3 години

Имунолог неправещ разлика между цифри и числа...

25

Handel

преди 3 години

"Тя посъветва след около месец преболедувалите COVID-19 и ваксинираните да си направят изследване за антитела."Или журналистите, които са го писали нямат представа какво точно пишат, или тетката е на хонорар в някоя от големите лаборатории. Защото изледване "за антитела" е напълно безсмислено и пълна загуба на време и на пари. Трябва да се прави тест за "количество антитела".

24

Анонимен

преди 3 години

Остана ли някой да се вълнува от тези лъжи и локуми? Като постигнем стаден имунитет срещу вируса на грипа, ще го постигнем и срещу подобния нему ковид.

23

Анонимен

преди 3 години

Тая баба още ли не е разбрала че ше се м..ре ЯКО ше се м..ре. Така каза коремният хирург.

22

Анонимен

преди 3 години

До епидемиологТой и главния неуморен ваксър Бил Геитс, не веднъж е казвал че населението на земята трябва да се намали няколко пъти. За предпочитане да се отъве от ненужните и репродукцията им. И се работи по въпроса. Както и за старците които тежат на икономиките.

21

епидемиолог

преди 3 години

Груповия имунитет отдавна е постигнат по естествен път- въпреки всички усилия да не се постигне чрез безумни локдауни, за да дочакат ваксините и да набоцкат колкото се може повече народ.Много повече народ, включително млади здрави хора, ще получат здравни проблеми от продължителното носене на маски. Особено тези които спортуват с маски. Липсата на достатъчно кислород и дишането на въглероден двуокис не прощава. Психичните травми също отслабват имунните системи.

20

Анонимен

преди 3 години

И великият имунолог какво каза, което да не знаем- абсолютно нищо!

19

Анонимен

преди 3 години

Още ли не сте разбрали какво се случва, внедрили на подсъзнателно ниво вредоносна програма ковид 19 за да възпреамате желаното от сценаристите на фалш пландемията за действителното могат да внушат каквото си поискат, да контролират съзнанието чрез манипулации чрез масмедии и внедрени кодове като 25 кадър в рекламата. Бъдете будни и осъзнати, не играйте чужда игра!

18

Анонимен

преди 3 години

Борисов каза, че до месец май ще го стигнем - това е след един ден.

17

Анонимен

преди 3 години

Колективен имунитет -да,но не в България и Европа.Трябва да има световен колективен имунитет,а това няма скоро да стане.Бедните страни нямат ваксини.Файда,че българите имали колективен когато турците напр.нямат.

16

Т.Шак

преди 3 години

Е, учих имунология само един семестър, това не е моята специалност, но това са базови неща. Тая професорка се излага.

15

Ей, шак!

преди 3 години

Какво разбираш ти от имунология, та коментираш уверено!? Аман он Бай Г аньовци - диванни професори! Пфу!

14

Т.Шак

преди 3 години

Тия вече измислиха "нова имунология" и "нова медицина". Това е нещо като "новото нормално", дето въобще не е нормално.Аман от тъпизми!

13

Анонимен

преди 3 години

Групов имунитет още не е постигнат, но *** - да!

12

епидемиолог

преди 3 години

Тестовете за антитела трябва да са безплатни както ваксините. И само тези на които им открият анти-тела да си плащат теста- примерно 20лв- и лекарите които тестват да получат 10лв от тях. Предложението ми да плащат, може да свучи странно, но така ще се избегне лекарите да лъжат че не са откили антитела за да сложат ваксина от която ще получат 10лв.Слагането на ваксина на хора които имат вече антитела, е риск за здавето им!Преди да проверите дали имате антитела вече, не позволявайте ваксини!

11

епидемиолог

преди 3 години

Ako го е преболедувал и няма антитела, възможностите са две.Или не го е преболедувал а е изкарал обикновена настинка като теста му е бил фалшив за натрупване на апокалиптични статистики. Или което е по-малко вероятното, организма му да има толкова силна имунна система че да няма нужда от антитела. При втория случай, да му слагат ваксина която да му реорганизира имунната система- е престъпление. Най-добрата имунизация е създадената по естествен път. И за млади хора и деца това по-бесопасното

10

Анонимен

преди 3 години

Заповедите идват от върха на пирамидата или от центъра на паяжината за тях целта не са парите, те контролират финансовата система, пари имат в излишък. Трябва им контрол над масите. Вече за такива като тази тетка главната мотивация са парите.

9

Анонимен

преди 3 години

Преболедували, оздравели, все тая. Голям напън има да ви набодат с експерименталните терапии. Защо - не мога да разбера. Дали е за парите, дали е за по-големи скрити цели, не знам, единственото очевидно и несъмнено е, че не е за ваше добро.

8

въпрос2

преди 3 години

Защо Паспорт не се издава на Преболедувалите, а само на Ваксинираните?! Преболедувалите са не само с АнтиТела и Имунитет, но и Доказали, че КОВИД е БезОпасен вирус за тях и са Живи!!

7

Анонимен

преди 3 години

Вашето вече не е наука, а измисляне на поводи да отмемате основни права на гражданите.