10

Анонимен

преди 2 години

Хайде хотелиерите да признаят: Криехте ли доходи? Плащахте ли осигуровки на минимални заплати? Всички мерки предвиждат съпоставка на оборота от предходен период, ама като си обявил малък оборот, с какво да се съпостави - как да получите помощи? Хотелиерите години криеха оборот, не плащаха осигуровки и трупаха незаконни печалби. Когато стана кризата....Правителството е длъжно. А, вие не бяхте ли длъжни да плащате данъци и осигуровки???

9

Анонимен

преди 2 години

До 2 e абсолютно прав!Те само точат, явно си запознат с нещата :) Винаги реват за помощ от държавата, иначе са мнооооу големи частни бизнесмени :))

8

До 3

преди 2 години

явно си гербераст! Мдам! НЕ можеш да мислиш Не знаеш как и най-вече не искаш дори да се научиш! Но само да ти подскажа, та белким малко от малко да се пооправиш! С това твоето мислене, което е същото като мисленете на тартора ви де, което кара хората да ходят навън да се оправят, та заради него вече 2 - 2.5 милиона българи живеят и успяват извън БГ! Докато другите оставаме тука и берем тикви!

7

Анонимен

преди 2 години

Значи от 3 хотела,2 са излишни.Да освобождават терените за природата.

6

Анонимен

преди 2 години

Значи само 1 от 3 хотела е на гербав функционер?

5

Гаро

преди 2 години

Не ми пука за нищо. Пълним си раницата с лакомства и напитки дето и в ресторантите ги няма и си опъвам палатката там където ми харесва в най красивите кътчета и където няма никакви хора и си почивам Райски!!! Мисля че това е бъдещето на повечето хора - почивка на палатка.

4

Анонимен

преди 2 години

Не плащат данъци и осигуровки, а искат помощ от Държавата, сиреч от работещите като нас ...?!Няма да стане, крадци такива.Гласувайте за Славуца да ви дава милиони безвъзмездно :)))

3

2 e абсолютно прав!

преди 2 години

Като съдружник в немалка счетоводна кантора трябва да ви кажа, че няма какво да жалите нито кръчми, нито хотели - като цяло те данъци и осигуровки не плащат. Най-много съжалявам, че изобщо някои от тях са взели пари - ако помощите бяха обвързани с данъците, които са плащали за предходната година, отдавна да са фалирали тези безпросветни папуаси.

2

Анонимен

преди 2 години

На онзи от Несебър му изгорели хранителни продукти за 100хиляди лв.!!!!!! Но при затварянето друго пееха. Истината е, че пазара трябва да се прочисти. Тези дето крият обороти, не инвестират в персонал и качествени услуги трябва да си "ходят". Затова са кризите. Жестоки, но справедливи в своята оценка. Всякакъв вид помощи изкривяват пазара и подготвят почвата за още по-тежки кризи с натрупване на диспропорции.

1

.!.

преди 2 години

Мдааа! Държавна помощ за хотели! А на мен и моето семейство никой нищо не даде! Така и не се наядохте бре!!!?? толкова чекмеджета с пари имате, че даже на бойко борисов се видя, че и златни кюлчета има! Така ли не ви стигнаха тия пари бре??? На мен ми е ясно едни "наши" хора ще се облагодетелстват от смърта на хората в таз пандемия! А за мен и такива като мен остава сами да се оправяме! Само герб, само герб, само герб!!!