740

Илиян

преди 3 години

Това което се случва с ГЕРБ в исторически план сме го гледали. Постепенно Бойко започва да остава все по-самотен оплетенв своите лъжи. Хората около него започват да се оглеждат за нов бащица. Те знаят че последните които напуснат кликата на Бойко са обречени. Слави направи страхотен ход като не позволи да изтича предварителна информация от неговия щаб и така Бойко не знаеше как да реагира. Явно не е продполагал Бойко че ще му се случи нещо подобно. Иначе Слави напправи точно това което обеща.

739

Анонимен

преди 3 години

Греб-аджийските *** са заместили руските *** в този форум. Или пък са едни и същи хора, как мислите?

738

ООООХ...

преди 3 години

ЗАПОЧНАХА С ЛЪЖИТЕ САМО ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКО ПО ИЗБОРИТЕ ЩЕ БЪДЕ РАЗЛИЧНО ГЕРБ ЩЕ Е НАЙ МНОГО ТРЕТА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА СЛАВИ СЪЩО ЩЕ Е ОКОЛО 5-6 % БСП ЩЕ Е ПЪРВА И Т.Н ТОЗИ ПЪТ КОНТРОЛА ЩЕ Е ДОСТА ГОЛЯМ И ЛЪЖИТЕ НА ГЕРБ НЯМА ДА МИНАТ А И РОМИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ ИСКАТ ГЕРБ ДА ИМ ДАДЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ - НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПИШАТ ТОВА С ПРОЦЕНТИТЕ ЯВНО ЧЕКМЕДЖЕТАТА СА ПОВЕЧЕ

737

Анонимен

преди 3 години

Ние сме си пак ДБ - Христо ще им разбишка прокуроросъдийската камора ! Назначиха си прокурор и съдии и си Крадът на воля безнаказано - Ай стига !

736

Чичо

преди 3 години

Може да кажете,че съм скръндза,но на следващите избори не давам повече от 12%на гербчетата крадливи.

735

Анонимен

преди 3 години

При втори избори,ако на чалгарите от чужбина не им дойде акъла,Слави ще е доста накрая.

734

до стъкмистика

преди 3 години

Не гласувах но на следващите избори 15 гласа за ИТН от мен и сватовете и подвадете 4 гласа от герб и 2 бсп.

733

Анонимен

преди 3 години

Как така Боце ще е само с 21% доверие? На него му давам 31%. А ИТН-7/8 ще постигне 40%. Двата отбори заедно ще имат 71%. Останалите 29% за ДeБa, агите, БеКаПе. ИСМВ, войводите и Народния фронт- Бургас - под чертата!

732

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, това отново са манипулативни "прогнози"! Аз мисля, че на следващите избори, организираната шайка за лично обогатяване герб ще загуби повече от корпоративния вот, защото хората разбраха, че те се отиват и страхът не е вече същия! Другото е, че въпреки пречките, които герб създаде на българите в чужбина да гласуват, на следващите избори те ща са повече, много повече! Така че няма да се учудя, ако герб са трети! Вече е време да се спрат кражбите и погрома и да си вземем живота в ръце!

731

шопа

преди 3 години

Чалгаря се оака! Няма смелост да направи провителство! Колко от идеите на проведеното всенародно допитване са обечени в закон? Е на следващите избори губи и отива при отровното трио-стават квартет

730

коректив

преди 3 години

До Ф.С.В.Напротив,на следващите избори ,хората ще гласуват масово против Слави,ДБ и Мая-общата!

729

Хахаха

преди 3 години

Наслушахме се на всякакви специалисти и анализатори.Смешни сте! ГЕРБ си отива! Разберете го вече и сменяйте чорбаджията.Ако немогат да си купят *** гласове ще паднат под 15%!

728

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости тоя главоч слави няма да вземе нищо ! Какво стана с мажоритарната система и еното левче субсидия ?

727

герберастия

преди 3 години

Тази куха тиква Борисов да ходи при бай Ставри , заедно с цялата си герберастия.

726

хахо

преди 3 години

до 773 а луканов . авиденов а орешарски , според твоите възгледи това са наи великите строители на бг . вземи се събоди . за тия жалки стотинки да пишеш такива големи идиотщни. а иван костов наследи еднафалирала от всякъде държава .

725

боко

преди 3 години

4алгар , това зву4и гадно

724

Анонимен

преди 3 години

При нови избори ГЕРБ ще е с минус 15 депутати, а Слави с плюс 10 -12!Другите ще са горе-долу на сегашните бройки.ДПС ще вдигне с 5 мандата, София 1000 (ДБ) ще вдигне с 2 - 3 места, а БСП ще слезне на 35 депутати! Мая ще е със същия резултат!Натежалите от корупция, плюскане и продажба на паспорти псевдопатриоти пак ще гледат парламента отвън!

723

Анонимен

преди 3 години

При нови избори партията на Божков ще събере повече от партията на Тиквата.

722

Хи,хи !

преди 3 години

Само глупав човек може да слага Чалгаря в сметки за следващ Парламент ! След ГЕРБ ще се наредят ДПС , след тях ще са патриотите, а за БСП - или 4-то място ,или 5-то . Българите обичат чалга , но не тази , която им бърка в джоба !

721

Анонимен

преди 3 години

ДБ е партия на Иван Костов, това е човекът който раздаде българската икономика за жълти стотинки, това е човека който унищожи България икономически.