55

80-процентов дебил

преди 3 години

Каква е тая куха лейка *** Христова? Да бъде изволнена веднага, че преводът й ми даде рак!

54

ББ

преди 3 години

републиканската се обозначиха като служители на путин...това виждаме милиардите населяващи Света...невиждано в Историята на САЩ...партия обслужваща врага на Народа си... на САЩ...за пари платени от путин...чудовищно престъпление е...!!!

53

ББ

преди 3 години

да си играеш на Лъки и Ал Капоне с животите на америкщански граждани си е самоубийство...тръмп избра грешната игра...играе против Народа на САЩ...срещу ценностите на Създателите на САЩ...Строг и Справедлив Съд за мафиота слуга на путин...насърчил атака срещу Конгреса на САЩ...милиарди по света очакваме строго и безкомпромисно възмездие...останолато е ...слабост и предателство на ценности!!!Бог да пази САЩ!!!

52

ББ

преди 3 години

Бог да пази САЩ...единственият защитник на Свободата на човешките същества обитаващи нещастният ни Свят

51

ББ

преди 3 години

До Един от Югкгб ***...ако под ББ визираш мен...аз си имам име,ЕГН...за вас и службите съм отворена книга...*** съм и пиша каквото мисля...е не ви изнася понякога но така мисля бре,Свободен,Безработен,Ограбен Българин съм...плача гледайки децета ми плачещи на Химна на Родината ми...плюя на парите и офшорните ограбени от нас...за сълзите на децата ми ще плащате със кръв и сълзи...Бог да пази България!!!

50

ББ

преди 3 години

Срамно е Народа на САЩ...да са имали подобно влечуго за президент,няма пример в Историята на САЩ,Президент да плати с парите на враговете на Народа му/путин/ на расисти,мафиоти и руски агенти,атентат над Капитолия...организиран от тръмп и републиканската с парите на путин...комунисти,расисти,мафиоти....обявиха война на САЩ...това са фактите,милиарди по-света това видяхме...очакваме адекватен отговор от новата администрация на САЩ...Строг Съд за Атаката над Капитолия...за атентата срещу САЩ!

49

Анонимен

преди 3 години

Играе си на голф и си пие питието с готини жени, какво друго.

48

Руска пръдня

преди 3 години

Не споменавайте името Божие напразДно.

47

Анонимен

преди 3 години

Руската агентура в това число и господин Тръмп ме интересува до толкова да знам каква поредна гадост са направили на България. Кого са взривили, кого са отровили или убили.

46

Един от Юг

преди 3 години

До Анонимен 56Как да ти отговори като ББ/Питър/*** са едно и също лице(комуноидна лява резба) която не може да смогне да прочете всичко!

45

Анонимен

преди 3 години

Всички руски *** храчат по Тръмп,защото брнзиностанцията беше фалирала с цените на петрола по времето на Доналд Тръмп!Сега Байдън налива милиарди в хазната на Путин!

44

Анонимен

преди 3 години

До ББОтговори на 45 за марксизма бе клоуне продажен!Или ще мълчиш като комунист на разпит?

43

Анонимен

преди 3 години

а, предишния главен актьор от сериала Американско правителство, сигурно е добре

42

С други думи

преди 3 години

шайка сноби приватизирали луксозно имение без дори да е купено от тях,банда мухлясъли консерви, фашизодини елементи и обедняващи фосил богаташиизкарали парите си както и тръмпското семейство на гърба и тежкия тръд на милиони нещастни хора в сащей това е обкражението му

41

ББ

преди 3 години

До Моят Идолхахах какъв позор и извратено...да сте крепостен на путин?да предавате и убивате сънародниците си...в СССР има масови гробове...убити войници и офицери руснаци от Сталин и компания...в САЩ няма начин,манипулират ви и опитват да ви променят ценностите...Справедлив и Свободен Свят или...майн.та му!!тръмп ви убеждава,че да убивате свои братя е ценност...руска...по путин...платил му през дойче банк,Бог да пази САЩ!!!

40

ББ

преди 3 години

До Тръмп такавсеки може да провери фактите...путин е служител на кгб на СССР...ако не си комунист...няма начин...та троловете на комуниста путин обвиняват Президента на САЩ в "комунизъм",тотална липса на аргументи...имат само манипулациите и лъжите...републиканската партия слугава на тръмп и е съучастник в атентата организиран от тръмп,платен от "демократа"путин,служител на кгб,повярваха си,че могат да превземат САЩ от вътре през платеният от путин тръмп...Бог да пази САЩ!!!

39

Абе

преди 3 години

Това са глупости, колкото и демократично да са написани.

38

ББ

преди 3 години

До Тръмп такатака "мачкаше"...да убиеш невинни американски граждани,обслужван от расисти,мафиоти и руски агенти,платено от путин...и си вярвате,че Справедливата и Свободна САЩ и съдебната им и правоохранителна ще ви го позволят...това не е ......само в русия в 21 има крепостни на путин...в САЩ си караме мустангите...и всеки опитал се да ни отнеме Свободата...идва 6 Американски...като начало,Бог да пази САЩ!

37

ББ

преди 3 години

До Анонимензавиждам ти благородно...за обиколките не за прос.итуцията и убийствата...агенти на руското...и те обикалят и убиват такива като нас...разобличаващи ви...имате само манипулациите...службите на САЩ дори не ви отговарят...имат друга стратегия...вървите против генетично заложеното от...Бог...Природа...стремеж на Човечеството към Справедливост и Свобода...плюем на парите и офшорните ви...плюем върху армиите и ракетите ви...ще отрежете клона на които седите ли?...ще ни убиете ли??

36

Тръмп така

преди 3 години

мачкаше Комунистите ДемонКрати, че още не могат да се опомнят!!