16

Премахнете НВО и ДЗИ

преди 3 години

За какво мъчите всички деца с тия гадни матури? 70 процента от тях въобще не се трогват в какво средно никакво училище ще учат и съответно големите няма да продължат във ВУЗ.

15

Анонимен

преди 3 години

Много насериозно се взимат с това НВО. Равни би следвало да са условията ... Искат да кажат, че не могат да организират два пъти изпит с еднаква сложност? Отделен е въпросът, че точно така децата не са поставени в равни условия - едните могат да се явят на изпит, а другите по независими от тях причини не могат.

14

Не може така тъ..ци

преди 3 години

Това е пълна дискриминация!!!Родителите да се вдигнем против това безумие!!!Не могат да съсипват така децата, които цяла година ходят на учители, за да се явят на ***..то НВО!!!МОН се подиграват с труда на децата и със изхарчените от родителите пари за частни учители, защото с образованието, което се предлага в българските училища си до никъде!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Я виж ти, учениците гледали НВО и ги оценявали за това. :)

12

Анонимен 22

преди 3 години

Този нещо много си вярва. Длъжен е да осигури изпит за всяко карантинирано дете. Това се казва "Равен достъп". От зор да кажем пред ЕС, че имаме присъствено обучение, набута децата в училище, все едно ще научат нещо повече за 2 седмици. После нямало да има изпити....Всеки пострадал от това решение, трябва да заведе дело срещу МОН.

11

:№

преди 3 години

Подкрепям всички ,които НЕ са съгласни с решението на МОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

от 4

преди 3 години

Хаххаа ... накълвахте на въдицата! Шааараааанииииииии!

9

Анонимен

преди 3 години

До 8Винаги може да изчака една година....А и бе харесвам.елитисткият ти тон, само да кажа. Ммм.така... извини се!

8

Анонимен

преди 3 години

Пълни! Направете две сесии на НВО след 7 клас. Защо трябва това дете да учи с пропаднали хора, само защото е било болно или под карантина.

7

Анонимен

преди 3 години

До 6Баш па съсипали ... Или си мислиш, че ако не влезне баш в тая гимназия, елитната, няма да си върже и обувките правилно?

6

*_*

преди 3 години

Пълна пародия сте! Ако седмокласник не може да кандидатства заради безумните карантини, му скапвате бъдещето от раз!

5

Анонимен

преди 3 години

От 4Хора! Подкрепете ме!

4

Анонимен

преди 3 години

И какво! Ще прецакате живота ба детето! Няма.шомош, няма разбиране!!!!То, миличкото, се подготвя.ден и нощ, дори има социална тревожност, защотото не се среща с дриги деца от година вече, само и само да има отличен успех, и да няма грам.пропуски, знаейки всичко, дори от незадължителната литература ...А вие ... как ше се шочувства това детенце, като буквално гп "оставите" за догодина, защото няма да ноже да бъде преито в университета?

3

:)))

преди 3 години

НВО и ДЗИ...Това ми звучи като препарат за борба с вредители.

2

Анонимен

преди 3 години

На кой му дреме за оценки, изпити, матури, важно е на даскалите заплатите да текат

1

Анонимен

преди 3 години

Пародия на образование.