52

Анонимен

преди 2 години

До Селянин с колелоДа Живей ККП ! И Ръководната И Роля!

51

Селянин с колело

преди 2 години

Днес в Китай има 17 заразени и то влезли отвън.!???

50

Неочаквано тъп

преди 2 години

Малко умират, требва още разреждане, старо, болно, инвалидно, сичките са в тежаст на държавата

49

Анонимен

преди 2 години

те и хората намаляват... скоро няма да има кой да умира...

48

Хаха

преди 2 години

Почти 1383 починали за ден не са малко.Само не разбрах как може да си 96% умрял.

47

a-men

преди 2 години

До До 57И на обед може ли?

46

Млако са

преди 2 години

Ужас бизнес далаверите са сериозно застрашени при намаляването на случаите. Нов вирус трябва, супер вирус или пък супер бактерия каквото и да е още не е свършил прехода към новият световен. Трябва да се наджааскат още много хора и държави.

45

Анонимен

преди 2 години

офф тая златена ако можеше да се научи да ползва запетаи, тегаво

44

До 52

преди 2 години

Въпрос на избор е засега поне. Дали да не се ваксинираш и вероятността да се заразиш е примерно 90%, а вероятността да изкараш тежко ако се заразиш е примерно 20% и 5% да умреш. Другият вариант е да се ваксинираш и вероятността да се заразиш пада примерно наполовина и става 45%, а ако се заразиш вероятността да изкараш тежко става примерно 7% и 2% да починеш. За нещо такова става въпрос, а не че ваксините предпазват на 100%, което никой разумен човек не твърди.

43

Факт

преди 2 години

За вчерашния ден и за псоледните седем дни сме на пето място в света по починали на човек от населението. От началото на епидемията сме на седмо място и през следващата седмица ще изпреварим Черна гора и ще станем шести след Унгария, Гибралтар, Чехия, Сан Марино и Босна и Херцеговина.

42

Анонимен

преди 2 години

Българският модел си върви по план. Явно разчитаме на естествен подпор. За какво тогава са ни НОЩ, МЗ, здравната каса и милиардите изсипани там?

41

Анонимен

преди 2 години

Добре се развиваме -в скоро време броят на заразените и броят на починалите ще се изравнят....

40

Анонимен

преди 2 години

До Жеко от Г.ТошевоРазкарай се , "ваксините" по никакъв начин и в никакъв смисъл не работят, вече примерите станаха безброй! Вчера казаха, че 10% от тежко болните в Гърция са "ваксинирани", нали не спирали разпространението, ама УЖ предпазвали от тежко боледуване? Ами НЕ ПРЕДПАЗВАТ. Боцкай се ти като вярваш на приказки от индустрия за десетки милиарди.

39

Анонимен

преди 2 години

Скъпи кови диоти, гелдайте по-добре ежедневната информация за починалите. Около 1/3 нямат придружаващи заболявания, а 2/3 имат. Сред хората на тяхната възраст 80% имат придружаващи заболявания. Излиза, че дела на починалите с придружаващи заболявания е по-малък, отколкото е сред вискчи на тяхната възраст.Успокойте се и си живейте нормално, имайки едно наум, Няма нужда да се паникоьсвате и да обвинявате другите, че го правят.

38

До 57

преди 2 години

Ти ,ако искаш се ваксинирай сутрин и вечер!!!

37

Анонимен

преди 2 години

До до 62Искаш да кажеш - още години да сме с "мерки", да се душим с вредни безполезни маски, които водят до бактериални пневмонии, да затваряме бизнеси, докато масово фалират, да превърнем децата в отшелници, понеже ужким ще предпазим някого да не умре от грип? От грип с нищожна смъртност, който е по-лек от повечето други грипове, където и млади хора и деца могат да боледуват тежко, докато този вълшебен ковид мори някак само много възрастните?

36

до 62

преди 2 години

До Анонимен 62Искаш да кажеш- да оставим всичко на естествения подбор на природата, и който е умрял- така трябва.

35

Анонимен

преди 2 години

Скъпи ковизомбита... Нали гледам разбивките, които всеки ден с такава любов ни показват... 80-90% са над 70 г, с придружаващи сериозни заболявания - диабет, сърце и тн. И тук-там по някой 40тина годишен, да го пишем в заглавието за ужас на зомбитата. А "дългосрочните последици"... Са още едно измислено плашило... Като "асимптоматичните разпространители"... Познавам доста преболедували грипчето, няма "дългосрочни".. Време си е да се успокоите и да живеете нормално, че си хабите живота така

34

Жеко от Г.Тошево

преди 2 години

Решението е задължителна ваксинация, в комбинация с отмяна на всякакви ограничения.

33

До 60

преди 2 години

Бъркаш. Средната възраст на починалите е около 70 години и половината от починалите са под 70 годишна възраст. Само кови диотите не разбират, че вируса е доста опасен за всички, защото не е само смъртността, а и дългосрочните последици от преболедуването, които засягат всички и млади и стари.