18

НЕРВИРАМ.СЕ

преди 3 години

ПСЖ води на Ман Сити.

17

Анонимен

преди 3 години

До Ъъъъмузикантето една негова добра песенСтоян Михалев и Виктор - Ревността

16

гербер

преди 3 години

Лятото започва големия глад!На българина му обещааха огромен козунак,и той се върза като първия хаплю без изобщо да помисли!Сега ще получи дедовия!

15

Абе

преди 3 години

СЛАВИ ВСИЧКО ЩЕ ОПРАВИ. ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ Е СЛАВИ И НЕМА ДА ВИ БАВИ. СЛАВИ Е ГЕНИЯТ В ПОЛИТИКАТА. СКОРО И ПОД НАЕМ МОЖЕ ДА ГО ПОТЪРСЯТ.

14

Анонимен

преди 3 години

Сега Гешев и Пеевски изглеждат като добри момчета, ако погледнем какво нещо влезе в парламента.Цонева, авокати на подсъдими олигарси, соросоидди, грантаджии, Пинокио, Гнома, Чалгаря, Тошко, Чистачката.Боже, опази.

13

Ъъъъ

преди 3 години

Къв е тоя чичак?

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9И като гласуваш до дупка ще е пак ГЕРБ и пак ГЕРБ и пак и пак.

11

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата губеща ще е Нинова, защото заради лични амбиции направи на инат на Мая. Тя си мисли, че е фактор и някой трябва да и се моли.

10

Тролове

преди 3 години

който подкрепя ГРОБ- получава ДПС-ГЕШЕВ, ПЕЕВСКИ, 300 евро заплата нулево здравеопазване и най - изостаналата страна не само в Европа. Спите ли още крепостни селяни????

9

Анонимен

преди 3 години

Когато си *** и комплексиран и те надъхат да сваляш най големия е лесно да се навиеш. Много са така и нямат акъл да мислят извън мантрата "да свалим Бойко". Те са доволни ако падне Бойко, руските диригенти и те са доволни и знаят какво ще правят после за разлика от чалгарския електорат.

8

Анонимен

преди 3 години

Има машини, ще гласуваме и ще имаме служебно правителство до дупка.Няма да печатат бюлетини, няма да правят менте протоколи.Тотото може два пъти в седмицата да прави тегления, а избори не можело.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата партия ГЕРБ трябва да направи кабинет. Като не може, нови избори пак. И като не става втори път, трябва да се махат ГЕРБ от политиката. Колкот години имаха и сега хората не ги искат.

6

северомакедонец

преди 3 години

ДЕМОКРАТИЧНИ БОЛШЕВИКИ ИЛИ ДУБАЙ ЗА БАЛЪЦИ

5

ти откъде се появи

преди 3 години

болшевиче дебеличко май скоро ще отслабнеш

4

Анонимен

преди 3 години

Излъгахме Тьпия Народ и другите смешници направиха очакваното мазало а чалгарите ще чакат Славуца да спечели изборите със 70% и тогава ще ни оправи. Такива са им коментарите.Така че за сега избори и по нататъка Слави ще ни оправи според умните му избиратели.

3

Анонимен

преди 3 години

ЕС няма да отпусне пари на подсъдими и адвокатите им в парламента. Ще бламират хората, много естествен ход. Няма как да оставят държавата да потъне в лапите на Радев Фигуранта и неговите спонсори.Кое е новото? Кого заблуждавате? Дори и слепите хора видяха, че няма ново. Това, което пробутвате за ново са пропаднали стари политици. Дори Има такъв компот или Има такъв клозеm не са нови. Тези мутри ги знаят хората от 30г. още когато ги излъгаха с фалшивата тревога в Куку. След това 30 г. зомбираха

2

Анонимен

преди 3 години

И последно коя партия е алтернативата на ГЕРБ?

1

Анонимен

преди 3 години

Вижда се коалиция между:Демонична България, ДПС, Трио "Адвокат на дявола", "Излъгаха този народ".Всички те искат фалшифициране на изборите чрез гласуване по пощата, разпускане на комисиите КОНПИ за борба с корупцията, освобождаване на богатите престъпници, завръщане на спонсорите им от Дубай и Белград.