59

Спестител

преди 2 години

Е как ни е ударила кризата финансите ,като в банките спестяванията на българите за една година са се увеличили с 12,5 % ????

58

от немско

преди 2 години

Чувсвам се супер в немско и гласувах за Божков. Мразя ви

57

Електра

преди 2 години

Това не е важно за чалга-мутрите на Маямата и Славина, това не е важно и за Старата мома Дончева, Ристю, Гнома и Купона. За тях е по важно да въстановят закона Ванко-1, и да пуснат червените олигарси на свобода, за да предоставят и платят служебна победа за бандата около Кауна Радеф и Импексовата БСПдирастия...

56

Горкия

преди 2 години

Беден Българин изкупи шилешкото по магазините!Иначе не се яде от Великден до Коледа и обратно!Бедни,бедни народе!Иде време за Халкидики!

55

Софиянец

преди 2 години

Ей мани ся няма моем купим три апартамента тая година че купим два и колата няма да сменим, въпреки че е стара- на 3 години...Криза е , няма откъде да вземе пари човек, преди си вземахме от общите, *** сега не се знае дали власт ще имаме...

54

.

преди 2 години

Още нищо не сте видяли! интересното предстои тази и другата година.

53

Анонимен

преди 2 години

Нали купуват апартаменти като за последно. То от това са обедняли не от короната. Иначе брокитата лъжат

52

ББ

преди 2 години

До Монкатаи неделко...хартийки не се ядат...не можеш си купиш,уважение и защита от Народа ни...не ни дреме за омразата ти към станислав трифонов...водите Народа ни към ...да ви наказваме...Бог ни е дал живота и парите ви където и да са печатани нямат стоиност...пред животите на децата ни...объркали сте Народа...Бог да пази България!

51

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...познах те ти си Биков,или Лилето...бъдете милостиви към децата ви и не ги целувайте...моля

50

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Криза ли ?!Елате да видите построеното и строежите в Община Несебър.Въпреки,че градчето е резерват на Юнеско, само тук се строи и пристроява законно, полузаконно и даже незаконно.Затова миналата година удължиха срока за строежите ВЪВ Сезона и първите туристи бяха неприятно изненадани от бумтене и багери.затова кмета ни е подсъдим, но не му дреме, щото ще изгори нЕкой малък бушон накрая.За яхтите няма и да обяснявам, там си построиха пристанище отделно с бариера в Старото пристанище.Криза ли?!

49

Анонимен

преди 2 години

Не знам за останалата представителна извадка, но в моя случай, короната беше много яка работа. Моята фирма е с около 20% нагоре спрямо пред вирусните времена. Даже ми повишиха заплатата за добри резултати. Не се бъзикам изобщо, просто споделям. За едни бизнеси беше тесла, но за други - благословия!

48

Монката

преди 2 години

Тя кризата още не е започнала.със славуца и майчето нищо добро не ни чака

47

Анонимен

преди 2 години

Обществото винаги е във вид на пирамида.В основата са тези над 60% и ще ги споходи мизерията.Кризата обогати пак върха на пирамидата.

46

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а пък за вас - не знам.

45

ловецът на крокодили

преди 2 години

много са ми смешни нашите западните слуги и робикато говорят за мутрита точно на запад са мутрите и мафиотитесамо че вие нямате достъп до тяхда не би да вечеряте с миардери или кмета на Лондон или Парижнашите от тях се учат на далавери от тяха вие сте слугиизбрали доброволно да сте такивадаже и сте щастливипоне така се надъхватеами живейте си такана никой не пречитедаже сте полезни мижитуркизапълвате пропуските на работещи в систъемата им

44

Парично

преди 2 години

Никога не съм бил по добре. Само мързеливите нямат пари и работа. Работя си нормално без да се напрягам. Вдигнаха ми заплатата 40%. Банковата ми сметка мина от 1.1 милиона евро. Хубаво е да имаш пари. Само здраве и кеф си пожелавам.

43

До депозитите растат

преди 2 години

Мнозинството българи нямат депозити или имат пренебрежими суми. Виж статистиката какъв малък процент от вложителите държат голяма част от спестяванията и защо нямат полза от "инфлационен катаклизъм". Имаме обаче приблизително константна, но висока над 2% инфлация. Цената на продукцията расте, което удря бедни и богати. Себестойността на труда пада, което отново удря бедния, но компенсира богатия. Този с парите винаги печели. За робите остава надеждата.

42

Анонимен

преди 2 години

Еми седнах да пия биричка пред един денонощен с едно аверче, просто да се отърва от шума на трошките, голема греда :))) Нагледах се на псувни от ядосани шофери, требва да отида до Марс явно, там ще имам спокойствие, нищо че ще ми измръзнат шушоните :)))

41

Лошо

преди 2 години

Това че депозитите растели всъщност е изключително неприятна новина. Означава единствено и само че панически се закриват бизнеси и се монетаризират някак си за каквито и да е пари.

40

Хехе

преди 2 години

Ударила тя.. Тези,които не работят!Я се потрудете в производствата, където няма криза,да видите за що става дума!Ама няма балами за това...Всеки иска онлайн да печели!