17

Анонимен

преди 3 години

ваксината е "хитро направена" обяснява всичко:) хитрата сврака с двата крака!

16

Анонимен

преди 3 години

АЗ НЕ СЪМ ВАКСО ЛЮБОПИТЕН !!!!!

15

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше толкова файда , нямаше да ме агитират .....що за евросредставата не ме агитират да видя файдата !

14

Анонимен

преди 3 години

"хитро направена" и защитата й "ще се задържи"Хитро направена е - точно като новите дрехи на царя. Работи само ако вярваш че работи. Иначе, няма нищо измеримо и доказуемо.Защитата, разбира се, ще се задържи - и сега е измислена и хипотетична, и после ще бъде същата.

13

Анонимен

преди 3 години

Това са първите РНК-базирани ваксини в света.Елементарната логика сочи, че не е възможно да нямат някакви странични ефекти, които ще се покажат след 1 месец или 1 година или 10 години.Дали това ще бъде раково заболяване или тези ваксини ще прецакат имунната система като така направят "задължително" ваксинирането 2-3 пъти в годината ако искаш да живееш.Ако ги нямаше тези световни лок-дауни КОВИД-19 да беше преминал през света още миналата година с 0.4% починали от неговите усложнения.

12

Анонимен

преди 3 години

"въпреки че тестовете все още се провеждат срещу този конкретен вариант, той е уверен, че ваксината работи"Въпреки че съм уверен, че това не е нито наука, нито медицина, продължаваме да се преструваме че е. Преди да си направил теста, вече си "уверен" в резултата. Междувременно, 10% от хората в тежко състояние в болниците в Гърция са от набодените. А едва ли има и 10% от населението да са ваксинирани. Експерименталните псевдоваксини абсолютно НЕ РАБОТЯТ

11

Германец

преди 3 години

До Solar PowerИскаш да кажеш, че коментиращите по въпросните сайтове не са специалисти по всичко? Още малко ще кажеш, че земата е кръгла???!!!

10

правда

преди 3 години

Управниците си я пазариха и те да се набоцкат с нея!

9

Анонимен

преди 3 години

Тази инжекция е ефективна срещу всичко,хемороиди,гастрит,язва,рак, 100 вида ковид,грип и при нежелана бременност. Бъдете спокойни.

8

Solar Power

преди 3 години

До Германец: Ами аз си бих ваксина и нямам проблеми. Даже всеки ден си лъскам бастуна.

7

НОШТ

преди 3 години

Ефективна, ефективна, ама колко да е ефективна? Ако е колкото срещу "другите" щамове, да помълчим.......,.....

6

Германец

преди 3 години

Аз четох във фейсбук, бегемама и форумите на днес беге, че от тази ваксина ще ми окапят топките. В най-добрия случай. В най-лошия ще се спомина в рамките на 2-3 месеца.Аз вярвам на тези сайтове. Все пак там са истинските специалисти :)

5

House M.D.

преди 3 години

А действа ли срещу "Торментор"?

4

Анонимен

преди 3 години

Айде да почват да ваксинират индийците ни че да намалеят!Вече по мои наблюдения са към 4 милиона тука!По селата и малките градове е черно от постоянно лутащи се насам-натам скучаещи представители на тоя подвид!

3

85642

преди 3 години

Ако получавате пари срещу тези рекламни публикации, е добре. Но ако сте се докарали дотам,ч е безплатно да агитирате за предимствата на тази или онази вексина, е направо жалко.

2

Анонимен

преди 3 години

поредната лъжа от сзо подплатена от биг фарма КОВИД 19 НЯМА ВСИЧКО Е ФАЛШ ДА ИЗБИЯТ КОЛКО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ХОРА ЗА ПАРИ!!!

1

Анонимен

преди 3 години

На кой щам-двойния или тройния ?