33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСъмнението е едно, г-н гл.прокурор, но съдът борави с факти, а не със съмнения и подозрения. Това се учи в 1-и и 2-и курс на ЮФ към СУ. Какво сте учили в Милиционерската школа/Полицейската академия - Симеоново не зная и не съм сигурен, че на завършилите тази Школа се признава специалност Право. Не мога да разбера как преди 9 г. и 6 г. следователите и прокурорите не са установили факти за умишлено взривяване или опожаряване, а сега СпП подозира саботаж. Очевидно тогава не е имало СпП.

32

Анонимен

преди 3 години

И в четирите случая при изследване на местопроизшествията не са установени конкретни причини, довели до взривовете. Липсват жертви и пострадали във всички от изброените случаи. - ТОВА СА НАЙ-ВАЖНИТЕ ДУМИ в цялата статия! Каква е тази буря в чаша вода!???

31

Антон

преди 3 години

Напълно възможно е в половината от тези да имат участие руските тайни служби. Защото имат мотив - Русия бе във война с Грузия и на ръба на открита война с Украйна. Трудно ще се докаже. И е още по-трудно ще руснаците да съдействат по някакъв начин. Те биха пазили своите. Но пък руската дипломация и "журналистика" са специалисти да не казват нищо и да обобщават с разни пропагандни шаблони. Прави се от популистки подбуди - да се имат руснаците за велики, но да не надигат глави срещу властта.

30

Анонимен

преди 3 години

Журналистите станаха полицаи и прокурори, а прокурорите - журналисти!

29

Анонимен

преди 3 години

верно има сходство - всичките са казали еднакво "буум", ама с руски акцент и лек дъх на новичок!

28

Един от вас хората

преди 3 години

Аз ще ви кажа кое е сходното в случаите - крадат боеприпаси и после за парлама взривяват за да пишат всичко взривено. Според мен де

27

Анонимен

преди 3 години

Имаше един много велик човек (с малки мустачки ) ,но не успя да реализира идеите си . Жалко .

26

Анонимен

преди 3 години

Излиза, че службите 6г. спят и някой дори е успял да нанесе удар на стратегически обект..в същото време "продължат да работят по същия начин в интерес на.. "вече дори не ми се коментират вече напъните на всевъзможни г***зци да се натягат за мъжка ласка и/или някой лев. Гнус ме е от такива хора, срам ме е, че те се наричат българи.

25

Сплескан натовец

преди 3 години

Гешефта"Русия ни шпионира и взривява!Разполагате ли с някакви доказателства??Гешефта:Не руските хакери ги изтриха!

24

Анонимен

преди 3 години

Ясно, че са руските хакери.Затова никъде няма доказателства.

23

Сельо от Мирково

преди 3 години

Иначе е много хубаво хора на И. Г. да се занимават с имоти измами, селянин си беше такъв си остана

22

Ясно като бял ден

преди 3 години

То си беше ясно. Какво ще му доказват.

21

НКК

преди 3 години

По целият свят износ на оръжие за държава се извършва официално от продаващата държава със законови актове /пример закупуването на самолетите от САЩ/.Когато страна иска да продаде оръжие на сепаратиски, бандитски групи, ИДИЛ, чеченци ,бандеровци и др.се прибягва до услугата на мръсни търговци на оръжие като нашият Гебрев.С такива взривове,палежи и пр.се прикриват фиктивни наличности или откраднати, тоест куче влачи диря няма. Тези складове охрана имат ли. Хвърлят прах в очите на хората.

20

Анонимен

преди 3 години

"агресор е Русия, а Гебрев е търговец. Ти путинопитек ли си?"Тичай бързо до Козяк да си опреснят опорките. Гебрев е в черния списък на САЩ именно заради незаконния трафик на оръжие.

19

Койчо

преди 3 години

Каренин как разбра че има схотство с взривовете в Чехия като си куха лейка.Личи си по лицето ти

18

от северозапада

преди 3 години

И защо е пропуснат Горни Лом?!

17

Има снимки

преди 3 години

Някъде четох че Гешев има ползотворни контакти с Ислямска Държава дори негови авери копирали поръчкови убийства срещу Българи от ислямистите!

16

Анонимен

преди 3 години

Не се занимавай с такива глупости в момента, ами арестувай Тиквата ако искаш да си спасиш собствената кожа.

15

emigrant

преди 3 години

Поредните ц ървули в сайта,които като Фигурантът П резидент са на принципа,не сакаме на Нас и на България да е добре,а сакаме на рушагите да им е още по добре,а ние ако трябва за това да подпалим Курица не птица и всичките и военни складове ще го направим за удоволствието на Пу тя,КГБ,ГРУ и на коминтерновската па плач!!Бе сене трябва,бе сене на про ру ски и б ри ци!!

14

В

преди 3 години

държавата Израел от години е приет закон, който позволява да се унищожават враговете и, и обекти свързани с такива, където и да се намират. Значи за кучета и котки може, за прасета не?