9

Анонимен

преди 3 години

za kolko vreme ot selo shiroko pole do atina s vlaka?

8

Аааа добре

преди 3 години

И влакчетата да си щъкат само из района. И да се запали някой и да дерайлира, тъкмо по-навреме да го гасят и изправят и релсите ще ремонтират.

7

кръпел

преди 3 години

какво има да се ремонтира на един коловоз ????най много някакви закрити чакални тип спирки за да не мразуваш зимата .....

6

мхм

преди 3 години

пак кражба

5

Анонимен

преди 3 години

Те тия тръмпанари искаха да модернизират жп линията Перник - Владая -София и из кварталите на София влаковете да се движат със 170 км. Не че вярвам, че български влак където и да е да стигне тая скорост, нежели пък из Владайското дефиле със завои...

4

Мунчо

преди 3 години

Леле, 7 коловоза ремонтират и голямо начинание. В белите държави това са рутинни дейности.Белкем след 10 години ги отремонтират.

3

Анонимен

преди 3 години

Хубаво почват, но сега служебните протестъри всичко ще замразят.

2

Анонимен

преди 3 години

Папукчииски не свършиха ли парите за крадене бе. То локомотиви и вагони няма обаче линиите ще сменяме. И какво ще се движи по тези линии бе. От както съм се пенсионирал от БДЖ-то само едни и същи композиции гледам Даже и локомотива дето го карах 35 години Шкодата още го търкаляте а е 45 годишен. Не ви ли е срам бе. Хората влакове стрели направиха вие още сте в 70-те години на 20-ти век.

1

.

преди 3 години

Нали преди няма и 10 години ремнтирахте от-до?! Явно е доста апетитно за лапане........