107

ББ

преди 3 години

хаха безпомощните руски *** имащи само манипулацията,обидите ...ръст в икономиката,ваксинацията върви перфектно,враговете на САЩ обедняват и затъват убедително,единствено манипулациите в евтини сайтчета имат руските...е Г 7 скоро ще ви обърне внимание,и ще си платите...Г-н Президент,човечеството ни Ви благодари за върнатата ни надежда за Справедлив Свят!!!Бог да пази САЩ!

106

Естествен Интелект

преди 3 години

не бърка.

105

Идеалист

преди 3 години

Друго се чува от пребиваващите там!

104

Германец

преди 3 години

Не е лесно да крадеш статии от ВВС като незнаеш английски.То вие и български не знаете, де.Типични служители на днес беге/инвeстор беге.

103

доказано !

преди 3 години

Байдан е най-корумпираният Президент на САЩ !Кои магнати му подариха милионите за изборите ?

102

Анонимен

преди 3 години

Като *** какво да напиша, а? Дайте нещо за фигуранта и други глупости!

101

баба мара

преди 3 години

предишният шут ги караше да пият белина този е деменция ще подпали светас кризата в украина с тези кораби в черно море ни застрашава живота наречегн путин уби-ец въпреки че те са нация от прес=***-ници пуснаха вируса имаимунските ваксини да намалят човечеството какво да очакваме от тях самоинтриги и конфликти

100

God

преди 3 години

Явно с избирането на Байдън расистките проблеми на САЩ бяха решени, защото BLM изведнъж изчезнаха от улиците. Вместо това започнаха да си оребряват чековете от демократите. Една от основателките на черната расистка организация вече си купи дом за 1,4 млн долара в престижно ... бяло предградие. Ето така се бори расизма - с много пари в джобовете на расистите. Пред тези ККК са направо пионерчета.

99

Ненаркоман

преди 3 години

''eжедневна лула с крек" всичкото наркомане стана *** :D Нясно сте, браво!

98

Анонимен

преди 3 години

Аз лично не съм сбъркал за него никъде, така, че моля на пишете в множествено число. Винаги е било очевидно , още преди да го изберат, че това е изкукуригал вече старец, проявяващ всички симптоми на деменция, а фактът, че това е умело се крие от т.нар. свободни и демократични медии в САЩ е друга тема

97

Анонимен

преди 3 години

а тоя 1,3 трилиона долара, раздадени на хората - от къде се взеха - ОТГОВОР - ОТ ПЕЧАТНИЦАТА, откъдето се взеха и ония 1200 долара на възрастен, раздадени от Тръмп за пандемията

96

:)

преди 3 години

Поне и ние помогнахме с 6 милиарда за пакета от стимули, гордейте се!

95

Анонимен

преди 3 години

Ние не сбъркахме, сбъркаха 80.000.000 американци. И сега ще ядат хурката!

94

Анонимен

преди 3 години

АЛЦХАЙМЕР!

93

Анонимен

преди 3 години

ОЩЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ТРЪМП ЩЕ ЗАГУБИ. ПО-ЛЮБОПИТНО Е КАКВО СТАВА С ИМПИЙЧМЪНТА.

92

Бадънски

преди 3 години

Демент, на 200! Подигравка за нормалността

91

Анонимен

преди 3 години

КОМРАД БАЙДЪН Е ПОЗОР ЗА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!ЗАТОВА ГЛОБАЛИСТИТЕ СА ОГРАДИЛИ С ТЕЛЕНИ МРЕЖИ ВАШИНГТОН И 30 ХИЛЯДНА АРМИЯ ГО ПАЗИ!

90

Истината

преди 3 години

На Джо Байдън мозъкът е като уеб браузър.20 страници отворени,17 замръзнали и той не знае откъде идва музиката!

89

Анонимен

преди 3 години

Нямам нерви да изчета статията - стигнах до втория параграф. Кой ви прави преводите? Мешаница на времена, измислени фрази ("назоваване на имена" - calling someone names perhaps???). If I want a BBC article, I know where to find it.

88

Додо

преди 3 години

"Пише BBC"=======Превод: Казват от Кабала.