10

Анонимен

преди 3 години

С този мащаб на работа само заплатите не могат да си изкарат, а да не говорим за другите разходи. Закривай!

9

1

преди 3 години

др.цацаров,в тези милиони,асансьора със спалнята ,и терасата на пацо ,отнемат ли се,или те са законни.

8

Дааам

преди 3 години

Сети се Мара предизборно да се побара за да видят всички колко работ ае свършила...Не върви вече и това.Всички на редичката пред вратичката....

7

Анонимен

преди 3 години

Абе те разследват, ама на определени хора всичко им се оказва наред.Като на ВлаТко Горанов...

6

българка

преди 3 години

Ами тази комисия разследва само тези, които НЕ са удобни на Тиквата и НЕ спонсорират ГЕРБ и ДПС - ЗАБЕЛЯЗАЛИ ЛИ СТЕ ? Защо не разследват Шиши, лицата от Апартаментгейт - все гербаджии, Пацо-терасата, Доган-сарай, Ковачки...... Нещо не им пасва на концепцията май.....

5

Кире

преди 3 години

В тях включени ли са кюлчета злато, пачки евро и вили в гърция? С какви глупости ни занимавате, бре. Нали знаете че банките са основни участници в прането на подкупите чрез отпускане на кредити и после никой не пита как ги връщат. Но пък престъпниците винаги казват че са си купили Бентлито с наков кредит. На колко банки отнехте имущество? Стига глупости. Разпускане.

4

Анонимен

преди 3 години

Една от бухалките на гербавата шайка. Да вземат да разследват тъстовете на Ковачки, които са купили вила за милиони евро на френската Ривиера.Ама там бият през пръстите.

3

преди 3 години

В "цената" са включени...? Цената на доматите ли?"В сумата" се казва, Анисия...

2

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов иска да я закрива защото същата тази комисия разледва основния спонсор на ДБ Иво Прокопиев за над 150 милиона лева за които олигарха трябва да докаже, че са законни и са платени данъци върху тях. Дано някога се се "сетят" да разледва и "прасчо" ама колкото и да бяга все някога ще дойде "коледа"

1

Край

преди 3 години

На Бате шкафчето?!!