7

Престъпление

преди 3 години

Топлофикация настройва хора едни срещу други като в крайна сметка граби и *** всички хора. Сеят пълни глупости хората се чудят как да се отърват да свалят и дори да изкъртят тръбите никой не им иска услуги и грабежа. Долнопробно и жалки опити да насъскват хората ползващи парно срещу тези с пълен демонтаж потърпевши изкълчилите се хора не искат нищо освен свобода и справедливост и пълен отказ на цели входове и блокове.

6

Топло терор

преди 3 години

Преди месец трябваше да спрат отоплението сега пак надписват и крадат хората с високи и надписани сметки за отопление през топлото време.

5

сф

преди 3 години

Аз съм с три радиатора, но при изцяло саниран блок и поне 80% от съседите са с парно. За година отопление + подгряване на вода, около 650 лв. Доволен съм !

4

д-р Дрегер

преди 3 години

Не е истина как мразя орташката работа. Безкрайно надлъване със съседите кой е по-тарикат да си свали топломерите, да закачи допълнителни радиатори и подобни чудеса. А за топлинното счетоводство пък няма да ми стигне сръбския.Ако никой не краде може и да е евтино.Ама обикновено се краде - и който краде е най-върл привърженик на парното и заради него не може да се спре парното в сградата.

3

L.

преди 3 години

До Анонимен 3При тока не плащаш разпределението на съседите, но плащаш това на държавата, както и зелени простотии.

2

Анонимен

преди 3 години

Значи е време за летните гуми.

1

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Топлоfuckация.