66

Пацо

преди 3 години

И какво стана сега? Служебен кабинет вместо някаква тъпотия с ДБ

65

Анонимен

преди 3 години

Демократична България е единствената партия която се държи адекватно в този парламент и хората го виждат. Имат реални шансове на следващите избори да са 2ра и дори 1ва политическа сила. Точно за това не трябва да приемат мандат за правителство.

64

помнещ

преди 3 години

Верно ли бе ГЕРБЕРЧЕ? Та да я ползвате като патерица,както ползвахте тия,дето българина НЕ ГИ ДОПУСНА В ПАРЛАМЕНТА? Ама ти си много нагъл и хитър като вожда си бре? Бягате от СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ А?! Що бре? Щото има право да ви разкрие и извади на показ ,кирливите ризи,след 12 г ДЕРИБЕЙСТВО? И ревете с вожда си и искате КАБИНЕТ НА ВСЯКА ЦЕНА? Уж "загрижени" за държавата? А не целите ли,ПАК НИКОЙ ДА НЕ ВИ РАЗСЛЕДВА ФИНАНСОВО? ТАЗИ СВЪРШИ! ЩЕ БЕРЕТЕ ЯДОВЕ<ДО УНИЩОЖАВАНЕТО ВИ!!!-:)))

63

Анонимен

преди 3 години

Ако погледате "Още от деня" с гост Катя Панева на 28.04.21 ще ви стане ясно защо ще е вредно тази партия да е въобще в Парламента....Г-жа Панева е член на здравната комисия, да поясня. Като слушах тази мрънкаща и сричаща жена се зарадвах, че съм здрав..., засега.:) И от тези хора очакваме да ръководят, да решават проблемите на държавата, да са енергични, категорични, сигурни...?!

62

Анонимен

преди 3 години

Няма да го даде на ДБ защото е кoмyнягa a ще го даде на Нинова и ИТН и ДПС ще я подкрепят.

61

Марин

преди 3 години

ДБ няма да нужда да поемат каквато и да е отговорност, нямат капацитета за това

60

Анонимен

преди 3 години

Това телe защо не се разкара?

59

Учуден

преди 3 години

Много загрижен Бико бе!?Чак да му се ненадяваш!

58

Анонимен

преди 3 години

Съд и тежки присъди за гербавата плява!

57

Третия мандат

преди 3 години

Да е за БСП или ДПСВ този парламент мнозинство имаИ то е ГЕРБ, БСП, ДПСЦиркосват се нон стоп, но по важни( за тях) въпроси действат заедноНапример - ГешевДнес същоМа ги е срам да си признаятОсобено БСП

56

Наздраве

преди 3 години

Да ни е Честита новата коалиция "КАСКЕТ". С ГЕРБ, ДПС и БСП към светли бъднини.

55

Анонимен

преди 3 години

Сега пък ДБ били алчни за валст. Много изкривено мислене има. Е тогава никой да не управлява. Да си стоиме в тази ситуация - един чалгар да разиграва държавата и т.н.По-добре да си останеме в калта, и ДБ да не взима властта, защото пак ще стане като с правителството на Костов - само хули и неприязън.Да си стоиме в калта след като "всички" са маскари.

54

Чебурашка

преди 3 години

До Калеко АлекоДааааааа , прав е Тома Биков , Борисов е карикатура на диктатор

53

Калеко Алеко

преди 3 години

Прав е Тома Биков, само политически авантюрист като Тюлена от плажа на Росенец, който взе парламента на абордаж с гумената си лодка, е в състояние в тази ситуация да се нагърби да съставя правителство, като партньори явно ще му бъдат Сестрите галеви от Адвокатската колегия на мутрите, а защо да не се включи и Импексова ... От ДПС ще подкрепят негласно коалицията, за да си върнат за жеста от Росенец ... !!!

52

Любен

преди 3 години

Ей, много са жадни тия, даже вече не се опитват да го крият!

51

Анонимен

преди 3 години

До Тома БиковВидяхме вашата протестърска диктатура как искате да имате 240 депутати и да отворите пак лагерите в Белене за тези, които се борят срещу вашите беззакония!

50

Въпроси?

преди 3 години

Христо Иванов-Бойкикев преди изборите сто пъти каза, че при мандатите президентът трябвало задължително да връчи вторият или третият мандат на тях, защото те били носители на промяната и щели да направят мнозинство на промяната.Защо се скриха сега Бойкикев и Атанас Атансов?Защо не искат да работят с този висококомпетентен партньор Станислав Трифонов, а Мая протестърската защо се дърпа?Ето властта им е на тепсия да изчегъртват ГЕРБ?

49

Тома Биков

преди 3 години

Борисов дори не е диктатор, той е карикатура на диктатор.За късопаметните герберунгелчета

48

Андрей

преди 3 години

Може друг път! Факт, че са се вкопали, *** нищо няма да направят.....

47

Анонимен

преди 3 години

Герберушки пак минаха в режим Всички други са виновни, ний само си крадем... пардон - берем. Каквато партията - такъв и електората.