26

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

25

Анонимен

преди 3 години

Герб - ама моля ви се, как ще гледате как се броят бюлетини и правят недействителни за другите партии ... не е коректно някак.

24

Анонимен

преди 3 години

Къде Герб се бърка в изборите, работата на ГЕРБ е да бачкат, а за неща като избори си има други избраници.

23

Анонимен

преди 3 години

Не не беше адекватно, досега винаги са гледали да елиминират българите с турска вяра, не са успели защото тези избиратели на инат си правят добра организация, но сега вече не са дискриминирани.

22

Античалгар

преди 3 години

Глупаците които коментират имат ли изобщо на идея какво се случва в Турция, когато им се дава право да провеждат избори за български парламент? Секциите са в училища и гимназии, щедро предоставени от общинските структури на Ак Партъ. Гласуването се провежда под мъдрия поглед Мустафа Кемал Ататюрк, от портрети висящи по стените. Охраняват се от турската полиция. Имаше случай при който бройката на гласувалите беше толкова голяма, все едно са гласували по 3-*** в секунда в рамките на изборния ден!

21

Анонимен

преди 3 години

Не, не, не се променят прибързано, ГЕРБ нямат време.

20

Анонимен

преди 3 години

И да ревете гербероседерасти , и да се тръшкате вече власт няма да видите. Чаоооо

19

Анонимен

преди 3 години

На кьопави партии герба им пречи !!!!

18

В това НС

преди 3 години

изпъква такова задкулисие, каквото не се е виждало. Прави са ГЕРБ да се дистанцират и наблюдават. Но и за кьоравия е видна намесата на шпионските служби на Кремъл. Но има и леко съмнение за американците и турците. Затова бяха тези совалки и телефонни обаждания... Е, сега постепенно започват да се филтрират целите и подбудите. Но също има и такива дето нямат против да се облажат, ако ги устройва. Боко трябваше да изгони много повече руски дипломати - късно започна и те вече бяха успели с плана

17

Анонимен

преди 3 години

Гербавият плач и хленчене доказват правилността на промените!

16

D

преди 3 години

Досегашния модел работеше, защото така ви изнася. И това е причината да събетере тея 20+ %, иначе щяхте да сте под 20, ако наистина бяха честни изборите. от това ви е страх, че на следващите избори ще ви лъсне лъжата.

15

Сат Н

преди 3 години

Ама, че това ще удвои секциите в Турция - на кой му дреме.------И какво като удвои секциите в Турция?Тъкмо повече български гражданк ще могат да упражнят правото си на глас. Това е добре за демокрацията.

14

Анонимен

преди 3 години

С тия правила - честита ви турска провинция.Явно за новите протестърчета дали ще са депутати в български парламент или в турски няма значение. Важното е да са вътре и да лапат заплатите.НЯМА ЛИ КОЙ ДА МИСЛИ В ТАЯ ДЪРЖАВА??

13

преди 3 години

Само невежа, който не е видял как се гласува по феодалните секции, може да твърди, че изборите са били честни.

12

Анонимен

преди 3 години

И плачат и герберитееее с сълзи на учииитееее

11

Анонимен

преди 3 години

До ATAKA_FOREVERВидяхме "гениите" в UK как гласуваха, изобщо хора живеещи постоянно в чужбина не трябва да гласуват на избори. Аз който живея тук се подчинавям на българските, изковани в българския парламент, а Пешо куриерчето в Лондон, това изобщо не го вълнува, той не живее тук, така че няма логика и да гласува на български парламентрни избори. Когато и ако Пешо реши да се върне, живее и работи в България, тогава да гласува!

10

АнонимеН

преди 3 години

ГЕРБ: ДОСЕГАШНИЯ МОДЕЛ НА ИЗБОРНИ ИЗМАМИ РАБОТЕШЕ ДОБРЕ!!!

9

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Трябваше Така да го насосат, че да има 100 секции в Англия и 5 в Турция.Примерно.......така:""Държави на Които Столицата Им е във "Европа-ГЕОГРАФСКИ" - 200 СЕКЦИИ.Които Столицата им е в Азия - 5 секции...Ето Готовооо....

8

Протестанти

преди 3 години

Гробари работи се както работихте но тогава мълчахте защото така ви отърва а сега ревете като девици за.......

7

Анонимен

преди 3 години

Ако разчитаме на вас от ГЕРБ да ги промените, сигурно няма да ви стигнат още 10 години нали?