13

...

преди 2 години

Мдааа! Ми явно има нещо обще м/у осмянска империя и бритнаската империя! Само че при османската империя е вземала децата от българските им семейства преди 300-350г а бритнакста империя е вземала тези деца преди 50г. Изгубени деца развалени семейства! развалени нации даже! Голям грях е това и просто няма как да се изкупи с пари! Както обикновено постъпва запада де! Дават едни пари и според тях всичко е пито платено! Дано нещо да се опитат да оправят! Ха дано ама на дали!

12

Щерю

преди 3 години

Тука кога ще осъдим комунистите за ограбените от тях и пропилените наши животи?

11

Да

преди 3 години

Сидниту се е прекарал. Нямало е как да се роди там. Ще трябва да си живее с 100к заплата, без компенсации :)

10

лъжа или истина?

преди 3 години

Австралия е колония на короната и най-долна васална държава както ..сещате се коя ?Австаралийските пенсионери вземат 150$ пенсии, а някой ровят из казаните?Австралийците купуват брички 2ра ръка, на 125000км всичките?Мин. раб заплата в Австралия=252$$?В Австралия внасят месо и агнета за Великден от България?

9

срам

преди 3 години

Това е огромен срам и позор за британската корона, и невероятна болка за толкова много хора...... Въпреки позорното минало е добре, че в наши дни се опитват да изкупят непростимото...

8

Анонимен

преди 3 години

Това по повод морала на англо саксите и до днес поучаващи света какво да прави. по *** нация от британците няма

7

Чебурашка къде си?

преди 3 години

Къде са троловете на заработка към Козяк?За едни може, за други не може.Кога ще натиснем САЩ да признаят геноцида на Османската Империя над българското население и Република България да получи$2 Трилиона компенсации за робството????

6

Бай Иван

преди 3 години

Великата демокрация,към която толкова се стремите,тука за каране на малцинствата да говорят български и да имат нормални европейски имена през 80-те, голям рев се дигна ;) !!!

5

Съдияяяяяята

преди 3 години

Съдът да отсъди в полза на июците ако се съгласят да хванат по едно копие и се върат към дивото существуване на прародителите си.

4

Пр***те камилчета

преди 3 години

В момента правят много хитро разделение на обществото на запад.Най-много опъват каиша скорошните емигранти дошли в последните 30 години от бившия комунистически лагер. Те бачкат здраво, изплащат къщи в пъти (дори 10 пъти) по-скъпи от американците имащи имоти отпреди.И сега президента Байдън много леко подписа да се плащат репарации на чернокожото население за робството. Тия пари ще дойдат пак от соц. емиграцията, а тези семейства станали милиардери поради робския труд изобщо няма да ги засегне

3

Анонимен

преди 3 години

А турците какво са правили с българите. Защо тук нищо не се прави.

2

Или руските хакери

преди 3 години

Айде-е-е Русанците сигурно и за това ще ги обвинят!А после и санкции ще им наложат!

1

Анонимен

преди 3 години

Кореннот население е асимилирано отдавна. С пристигането на първите Англииски кораби с каторжници. Никой от Англичаните не е очаквал че тези каторжници ще създадат проспеерираща държава. Сега същите тези каторжници да пащат за тарикатлъка си.