12

Анонимен

преди 2 години

Да знаят че няма никога да могат да имат деца.

11

гордост

преди 2 години

,,Наистина бях горда да участвам в клиничното изпитване''Била горда да бъде в ролята на морско свинче или по-деликатно казано-на лабораторна мишка

10

уф

преди 2 години

-,,от 15-те жени с ТТС след тази ваксина, 13 са били на възраст между 18 и 49 години."Не мога да разбера от какъв зор тия на 18 и до 40 са се ваксинирали ,та сега да участват в тая черна хроника на получили тромбоцитопения плюс съсиреци.

9

епидемиолог

преди 2 години

Най-голяма смъртност има при Файзър и Модерна. Мога да дам линкове от официални източници. А като цяло, само за 3 месеца с ковид ваксини има повече смърти сличаи от пшеуода за 10 години от всички останали утвърдени ваксини.Пълна лъжа е че ползите от ваксините са повече от риска с ковид!Всичко зависи от групите население. При над 70г и болни може и да е така,Но при млади хора и особено деца, риска от смъртност при ваксините е много по-голям отколкото от ковид. Без да броим изненадите в бъдеще

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки организъм е различен. Кръвните групи са различни. Съпътстващите болести са различни. Няма двама човека еднакви. По анатомия са но като индивидуалнос са разични. Затова и ваксините действат различно. Едни не ги есещат други я прекарват тежко а трети си заминават. Затова едно време ваксините ги изпитваха най малко 5 години и никой не смееше да ги експериментира върху хора. А сега ползват народа за опитни зайчета. Играят си на проба грешка. ДемоНикрация макяимдеебеш.

7

Анонимен

преди 2 години

Задължително да проверят дали имат парцел в гробирщето

6

Идеалист

преди 2 години

Защо в ЕС И България се предлагат само генетични ваксини? Не препоръчвам деца и млади хора, който планират да имат поколение да се ваксини с тези ваксини, както и да се наричат те. За тях са старите ваксини с убит цялостен вирус или части от неговите белтъци.

5

Анонимен

преди 2 години

Трябва да знаят, че Джонсън и Джонсън е компания, която съвсем съзнателно продаваше азбест на деца в продължение на десетилетия. Накрая успяха да ги осъдят. Също така трябва да знаят, че Джонсън и Джонсън раздава милиарди за подкупи на лекари и политици из цяла Европа. Ройтерс бяха писали за тези неща, но материалите мистериозно изчезнаха от сайта им преди няколко седмици.

4

Леша

преди 2 години

Трябва да знаят, че няма да имат деца.

3

Светозар

преди 2 години

Абе вие не разбрахте ли, че в България на практика ваксинацията приключи. Хората не искат да се ваксинират и това е. Каквото и да обяснявате, у нас този въпрос приключи.

2

Хичо

преди 2 години

Да си купят предварително перуки,ако им опада косата...

1

Анонимен

преди 2 години

Трябва да знаят, че при възраст под 60 г. доказано има по-голям риск от ефекти от БОЦ, отколкото от преболедуване.