21

Абе

преди 3 години

Вие протестиращите от миналото лято, които се настанихте сега в Парламента, мислете какви ги вършите! Защото, ако тръгнем ние непротестиращите, ще ви изметем яко! Защото сме с хиляди многократно от вас ! Опичайте си ъкъла , защото чашата започва да прелива! Всяко търпение си има граници! Една шепа хора сте и се гаврите с народа! Наближава времето!

20

Анонимен

преди 3 години

Много важна комисия в този момент!

19

Анонимен

преди 3 години

Тия ченгета ако ударят някои или ако го обидат затвор веднага и уволнение.нахални гнусни фуражки фускаждии бисексуални

18

Анонимен

преди 3 години

А комисия за незаконното усвояване и присвояване от доган, кога?

17

Анонимен

преди 3 години

ПО БИТА И УНИЖАВАНА ПОЛИЦИЯ ОТ ЛЕТНИТЕ ПРОТЕСТИ НЕ СМЯ ВИЖДАЛИ- НАРИТВАНИ,ЗАМЕРВАНИ С КАМЪНИ И ПАВЕТА С БУТИЛКИ И КВО ЛИ НЕ- ВИЖ ПОЛИЦИЯТА В РУСИЯ,САЩ И ЕВРОПА КАК БИЕ,ЗАЛИВА С ВОДНИ СТРУИ И ОБГАЗЯВА- ВИДЯХМЕ БЕЗПОМОЩНА ПОЛИЦИЯ.

16

Анонимен

преди 3 години

Цял мандат се скатаваха да не развалят рахата на Доган и сега създават комисия по имитиране на дейност да се нагушат най-закъсалите гербери с няколко хилки от бонуси.

15

Анонимен

преди 3 години

Сикаджийския неук кофпомпаджия, беше позволил на най-некадърната и ненужна шуробадженакорушветчийска прослойка на обществото да вилнее на воля. Време е това котило потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници да се разтури незабавно.

14

=

преди 3 години

Светът в това число и България се тресат от тежка ковид криза,вече последвана от икономическа такава,все повече бизнеси затварят,хиляди хора губят работата си.А ние българите,нали сме най-умната нация избрахме банда революционери,саде нови лица като мая костинбродската,мара клренвиша и таня на Ванко1 леля му.Борисов бил мутра-слави не.Пинокио и гнома внасят закон за освобождаване на крадливите олигарси и да им върнат крадените милиарди.Не искат да управляват,искат комисии.Абсолютно безумиие

13

българин

преди 3 години

Към герберолизачите - колкото и да се напъвате и да се подигравате , гроб си отива , заедно с баш герберопитека от село Банкя !!!

12

Гост

преди 3 години

И да изкарат ония , с полицейските униформи с черепи и стикери с голи мадами , да ги видим що за хубавци са и кой ги сложи между истинските полицаи ???!!

11

Анонимен

преди 3 години

МАЛИЙ КЪФ АВТОГОЛ СИ НАПРАВИХА СДРУЖЕНИЕТО ПИНОКИО И САРАЙ АГА....

10

Mopcku_

преди 3 години

Тая комисия ако иска да свърши работа ще викне кмета на Бургас, обласния управител на Бургас и шефовете на ресорните агенции за района-всичките до един подчинени на ГЕРБ и под чието удобрение, или неглижиране сарая в Росенец е построен. За какво я създават ГЕРБ? Крадеца викна - дръжте крадеца, така ли?

9

mery

преди 3 години

Създават комисия след комисия да си вземат бонусите за участието, че няма време след новите избори може да не са в Парламента. Полицията и гражданите бяха прекалено толерантни към "мирно" протестиращите.

8

Коментар

преди 3 години

Че малко ли държавни институции за толкова десетилетия си затваряха очите и не си вършеха работата за таз турска резиденция Росенец ,че сега и комисия ще правят за по още по голямо замазване!И за полицейския произвол....най добре е да се закрие и изволни до крак сегашното МВР и на негово място да се създаде истинска полиция ,както е в нормалните държави,която да пази законите и да е в интерес на гражданите !

7

Ама така де

преди 3 години

Да създадат комисия за метенето на улиците да създадат комисия за улично осветление може и за пейките в парковете.Бе важното е комисии да има-щото сега им е паднало парите да взимат.След два месеца я камилата я камиларя.

6

1

преди 3 години

До Наглеци,***,а за законността да се пълнят чекмеджета ,ще има ли комисия,окрадоха България ,доведоха народа ,до просешка тояга,твоите съпартийци,от герб-комунисти.

5

E, НЕ

преди 3 години

Ако това е полицейски произвол, какво ще каже неуважаемата обща мая за полицейщината в нощта на белия автобус. Наглеци безгранични. Не сме късопаметни.

4

Бастони

преди 3 години

До Анонимен 2Второто, да вземат пари, нали си го гласуваха, а и идват празници.

3

Наглеци

преди 3 години

Направете и една комисия за простотиите, които вършиха мирните протестиращи една година срещу сгради символи на държавността, които също така са и паметници на културата, незаконното блокиране на кръстовища, спирането на метрото.

2

Анонимен

преди 3 години

Тези комисии се правят с цел да се свърши някаква работа или участниците да вземат процент върху заплатата