15

Анонимен

преди 3 години

Представете си ирански кораб да стреля предупредителни изстрели против американски кораб на 10км от Флорида....Американците са една болна нация от психопати!

14

Анонимен

преди 3 години

Американските *** едно време смъкнага ирански пътически самолет над собствената им територия без да им мигне окото и избиха 300 човека за секунди... Пък кавко са някакви корабчета за тях...Другия път да пробват с предупредителни изстрели против руски или китайски кораби ?

13

Анонимен

преди 3 години

Нека бъдат и така бойни и пред Руски кораби :)) ако имат достатъчно Памперси на борда биха добили подобна смелост !!!

12

Анонимен

преди 3 години

Руските ВКС активно атакуват Идил в сирийската пустиня, а пиндостански военни плавателни съдове безуспешно се опитват да блокират руската база в Тартус.

11

Анонимен

преди 3 години

На 26.04.2021 г. два плавателни съда на пиндостанската брегова охрана бяха блокирани в Персийския залив от военни кораби на КГИР.В тази връзка би било интересно да си припомним написаното в The New York Times преди месец:На 27.03.2021 г., в събота, КНР и Иран сключиха широкомащабна сделка. През следващите 25 години Китай се задължава да инвестира в иранската икономика$400 млрд, сума сравнима с БВП на Иран. Иран от своя страна се задължава да достави на КНР съответните количества нефт.

10

Каубойска традиция

преди 3 години

Значи и иранците всеки път трябва да ги приветстват по този начин!

9

Анонимен

преди 3 години

Не предупредителни изстрели, а направо да са потопили гемиите на иранските араби, Америка е ВЕЛИКА, с Орела шега не бива!

8

Анонимен

преди 3 години

После пак ще вият на умряло като им бутнат някоя кула на американците. Те сами си го търсят! Колко държави разграбиха и разрушиха? Те сами си го търсят, въобще да не се правят на жертви.

7

do 12

преди 3 години

То тая цивилизация е била по същите земи, но народа е бил друг. Тея с или без тях - все тая. Ако не беше "запада" да се култивират, сега още щяха да живеят в коптори от кал

6

Анонимен

преди 3 години

Когато в Иран е имало цевилизация цяла Северна Америка е била под лед, а саксонците са висяли от дърветата и са издавали нечленоразделни звуци.

5

OTOMAN LEGACY..

преди 3 години

Potopete amerikanskite svine...da se napiyat na morska voda! ..IRAN...THE PERSIN POWER

4

Анонимен

преди 3 години

През 2026г. Китай ще изпревари САЩ икономически. И това според западни (тяхни) източници. Реално Китай отдавна ги е изпреварил. САЩ са на доизживяване.

3

Анонимен

преди 3 години

Американския агресор кога ще спре да тероризира света. Какво дирят американците на другия край на света. Тази тяхна арогантност ще ги бутне от пиадестала.

2

Сплескан натовец

преди 3 години

Предупредително да се остъкли Фашингтон да не шават много много краварите!

1

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Да се избият взаимно.