34

Анонимен

преди 2 години

До АнонименДа носиш маска за да се пазиш от нещо което го няма е лудост , прозореца на овертон си работи яко и будалите с маски се множат всеки ден..

33

Анонимен

преди 3 години

До 36Спри да гледаш числата. Гледай си живота по-добре/

32

Дреме му някой

преди 3 години

Ковид-Шмовид.Темите на деня:Слави връща мандата!!!Кондьо кадидат за президент!

31

Анонимен

преди 3 години

Стига този смях !!! Какви болни , какви настинки еййй ! Живота си е както преди, само където се взеха куп поробващи закони , с които могат да ти стъжнят живота за минута !!! Това е пандемия !!!

30

Нане

преди 3 години

Приключвайте с цирка...Виновните на съд!

29

Анонимен

преди 3 години

В Русия са 7900, само 4 пъти повече при 30 пъти по голямо население! При това в Русия от миналото лято няма строги мерки и ограничения, много преди ваксините, и дори и сега само 8% са се ваксинирали, сигурно по-малко от България!

28

Анонимен

преди 3 години

ненаядохте се...с подобни пасквили не знам как ще вързвате посещаемостта...ама тя не ви ингтересува, нали ви плащат за такива психози, кинтите си ртекат и без посетители в сайта/

27

УМЕН

преди 3 години

Това като новината за Наполеон - да се чете с няколко нули по-малко.

26

типично

преди 3 години

начало на следваща вълна, починалите от предната падат , новозаразените отново леко полеко нагоре с по стотина дневно. Ердоган затваря тотално държавата за да спаси сезона ние видиш ли ларж вдичко на макс отворено. Дистанции по гръчмите нула от петък и дискотеки и баровр. Мармалада ще е пълен. Ваксини няма пак, щом се бият докторите за тях.

25

до 27

преди 3 години

ти пък как реши че са спрели да зе изнасят данни.

24

Анонимен

преди 3 години

Тъкмо си казах. Спряха с калкулациите. Затихнаха няколко дни. Славчо в момента е на прицел.Почти не се четеше за това....., И пак наново се почна. Явно като няма актуални новии и трябва да си пълнят новините вестници и телевизии, ковида им е спасението.

23

до (-_-)

преди 3 години

1, който е безсимптомен надали ще хукне за тест2. 16х умрели успикояващо ли ти действат. Май няма човек без пизнат близък който не си е заминал от вируса. Това че ти не си станал съчка на Мангъра не омаловажава комплексно проблема който реално си остава и Индия е показател.

22

Анонимен

преди 3 години

До 142000 на милярд и половина население.? И колко точно от вируса,а не от мръсотията и мизерията плюс липса на елементарни хигиенни навици и нисък стандарт на живота

21

до м,да

преди 3 години

кое му е устойчивото, над 16000 умрели при 6 милиона население.

20

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)Голяма част от хората покрай мен както и аз сме го изкарали.

19

(-_-)

преди 3 години

От близо 20000 теста има около 2000 положителни.. Това означава, че 90% от тестваните или са го изкарали или не са се срещали с тоя скапан вирус. Колко от тия 10% са болни и при колко от тях минава почти незабележимо е по-интересно.И айде вече да спрете да с некролозите, щото ставате банални!

18

Анонимен

преди 3 години

Като въведоха антигенните тестове бройките скочиха понеже и двата вида тестовеса с едно и също качеството само че антигенните тестове са бързи и така се правят и повече тестове.

17

Анонимен

преди 3 години

До писна миНе знам за естествеен прираст, но няма и механичен, особено с Ковид. Просто изчезваме. Всяка година с около 60 000. Тази може би с близо 100 хил. - един голям за България град.

16

м,да

преди 3 години

Българското племе е устойчиво на ковида! Нашето слънце и климат също го морят!

15

Станишката

преди 3 години

Добро Утро, Циркаджии!