17

содом и гомор

преди 3 години

Казано е по волята на бога всички тия извратени държавици ще идат в ада не ги следвайте

16

Анонимен

преди 3 години

Брак е дума, която се използва за описване на съюз между мъж и жена. За да се промени значението и или за да се добави ново се изисква разрешението на ВСИЧКИ, които я използват. АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН с тази дума да се описват сексуалните извращения и менталните проблеми. Брака е свещен съюз и няма нищо общо с психично болните и психопатите.

15

Анонимен

преди 3 години

това е демокрация -референдум .

14

ВОЛЯТА НА НАРОДА

преди 3 години

Кога волята на народа ще узакони канибализма?Ако се замислите тия сбъркани неща са тъждествени!

13

Природосъобразно

преди 3 години

И къде са 'зелените' европейци в тоя случай ?!?не трябва ли според природните закони - една двойка е семейство ако може сама да си направи поколение и да се грижи за него?

12

Анонимен

преди 3 години

А браковете между хора и животни кога?

11

човека с бича

преди 3 години

Аз знам нещо хубаво за пропагандаторите на тази содомия - един волски бич!

10

Анонимен

преди 3 години

Не знаете какво е MAP? Когато приемате LGTGB+, ще се наложи след година да приемете и тях. Потърсете и ми кажете, че това не е най-кошмарното нещо, което може да се случи от тези "мили" и "онеправдани" душевноболни хора!

9

Анонимен

преди 3 години

Швейцарците ме кефят. Още се помни преди няколко години как забраниха с референдум минаретата на джамиите. Впрочем и тогава имаше проучвания че мнозинството щяло да гласува против предложението, обаче стана точно обратното.

8

Анонимен

преди 3 години

гей-ове-те и фашистите вън от Европа!

7

Бай Иван

преди 3 години

Това е разликата между тях и либералният фашизъм в ЕС, където това се налага под натиск, без да се питат хората, това клоуните от дб не го проумяват, всеки който не е съгласен с тях бива нападан, понеже са големи "демократи" ;) !!!

6

АнонимеН

преди 3 години

До до анонимнияДА ТАКА ЩЕ Е!!!ВЪРХОВЕНСТВО НА ВОЛЯТА НА НАРОДА!!!!АКО НАРОДА ПРИЕМЕ ДА ВЪРВИМ ГОЛИ ПО УЛИЦИТЕ --- ЩЕ ВЪРВИМ ГОЛИ ПО УЛИЦИТЕ!!!!---------ВОЛЯТА НА НАРОДА НА ЕДНА ТЕРИТОРИЯ РЕШАВА!! НО ДА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА А НЕ НА ЕДНОЛИЧНИ ФИГУРИ!

5

Анонимен

преди 3 години

Повечето швейцарци са здравомислещи хора и затова им е разрешено да правят референдум!За по глупавите като българите или немците, които са повече, но по глупост си приличат, няма референдум!С други думи резултатът е ясен!

4

българин

преди 3 години

До: номер 4Те винаги са били защитени. И сега са. И ще бъдат.Не виждам какво те притеснява.

3

до анонимния

преди 3 години

по твоята логика народа ако реши да няма данъци, закони и трябва така да бъде??? Слави много ти е промил мозъка спри да му гледаш шоуто...

2

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН то един народ!

1

АнонимеН

преди 3 години

НА ЕДНА ТЕРИТОРИЯ, ВОЛЯТА НА НАРОДА Е НАД ВСИЧКО!!АКО ИСКАТ ДА СЕ УЗАКОНЯТ БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ ТОВА ЩЕ Е!!!-------------------НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА ИМ Е ЯСНО, ЧЕ НАРОДА РЕШАВА, А НЕ РЕЖИМА ЗАГРАБИЛ ВЛАСТТА И НЕПРОВЕЖДАЩ ИЗБОРИ СЪС ОБЯВЯВАНЕ НА ПРОТОКОЛИТЕ А НА МЕСТА ДОРИ И НЕ ПРОВЕЖДАЩ ИЗБОРИ КАТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ И КУБА!