28

dd

преди 3 години

До 9, от миналата сряда съм със симптоми, следващия ден с темп. 38.5 до Петък сутринта и с яко главоболие. Събота и Неделя нищо. от Понеделник до сега 36.9 до 37.2 температура и леко главоболие.Жената още събота го приключи.Та сега като съм 7-8 ден яко ли ще мръ а?Освен сребърна вода с разни комбинациийки друго не вземам.

27

Анонимен

преди 3 години

Инвермектина се пие първите 5 дни,не повече,той спира репликацията на вируса,след това при темпратура ,което е много вероятно да се получи от остатъците на вируса-тоскикация и намесата на бактерия -се започва антибиотик и стероиди ,за да се предотврати общо възпаление и брохопневмония.Втория стадий на болестта се лекува като атипична пневмония.Строидите също така предпазват от цитокинов щорм.Витамини -през цялото време и всякакви народни противовъпалителни средства са добре дошли.

26

Гого

преди 3 години

До До 18Ама ти си се нас.......ал.Грешно си почнал с антибиотици и витамини трябвало е с памперс.Има болест,стои в къщи 10 дни прави се на войвода после,тежка била болеста.

25

Анонимен

преди 3 години

До РадоДа! А и много по скъпо от всички лекарства които вършат същата работа, ама ги забраниха, защото струват стотинки щото патентите са им изтекли.А и първо трябваше да си пробутат ваксините, щото там е голпямата парА. Ако ги нашокат на цялото население на земята.

24

Радо

преди 3 години

Ако успеят да го пуснат на пазара ще бъде нещо положително и значимо.

23

Анонимен

преди 3 години

До 21Само естествените ваксини стават.Но само ако са от правилната фирма! Която плаща добре на правителства и медии!И твоя интелект става! Също!

22

епидемиолог

преди 3 години

Тъй! Файзер първо трябва да си шитне ваксините. И междувременно да поведе медийна война срещу конкуреннтите с ваксинините. Но тежка война имат и срещу всички възможни и доказано ефективни до сега терапевтични лекаства които струват стотинки. Не че и днес Файзър не може да изкара надеждно терапевтично лекарство, но в това да лекуваш само тези с проблеми от ковид няма бизнес, защото са невзрачна бройка. Друго си е да ваксинираш милиарди наред !

21

Анонимен

преди 3 години

До грижа за хоратаЗащото изкуствените антитела са като изкуствения ти интелект!За нищо не стават!

20

грижа за хората

преди 3 години

Защо вместо осакатен вирус във ваксините не направиха изкуствени антитела? Разбрахме, че могат да ги направят за два часа. Ааааааа да, не е рентабилно да лекуваш 1 милион, по-добре да ваксинираш 4 милиарда.

19

COVID-19

преди 3 години

До До 9 = 18А подиграваше ли ми се преди това?

18

До 9

преди 3 години

Точно така се случи и при мен. 5 дни температура 38.5 - авирон, мултивитамини, капки вит.Д, цинк и магнезий - без промяна. Последващите 5 дни - първи антибиотик, до 10тия ден никаква промяна - перманентна 38.5, до 38.8. Хвана ме паниката, РЗИ зелен коридор за снимка - пневмония! Без кашлица, без нищо.. втори антибиотик, кортикостероид и чак тогава нормализирах постепенно. В началото на 30те си съм, ошашках се здраво и не бих се подиграл никога на тази болест. Всеки си носи кръста, пазете се.

17

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не се съмнявайте!Това, дето го виждате зад самолетите изобщо не е конденз!Това е литий, с който Ви пръскат, за да ръсите глупости тук и после Слави да ги казва в шоуто Си!Ето защо Го избрахте!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15И 5G мрежите катализират заболявания, ковитоподобни!Правят го рептилите! За да Ни завладеят!Таковало си е онаковото! Да знайш!

15

Анонимен

преди 3 години

Редовно пръскат срещу ковид от самолетите. Вижте следите от химията в небето.

14

Анонимен

преди 3 години

Някой карал ли е КОВИД и всичките му тестове да са отрицателни, докато се докара до бронхопневмония, невъзможна за лекуване?

13

Анонимен

преди 3 години

Продавам хапчета от белина или разтворим хидроксихлорин с вкус на лимонада. Регистрирайте своя интерес при Вашият личен лекар.

12

Анонимен

преди 3 години

Ако и лекарството е като ваксините нЕма нужда.

11

Почти

преди 3 години

нямам обоняние и вкус и то от години. Появява се епизодично и изчезва, влияе се от сезоните, особено студените, но почти е целогодишно. Перманентно болен от ковид?

10

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Продавам билки и помади против Пфайзер и Зенека последствия. Правя антиваксинални масажи. Бая за утеха. Телефонът ми го имате вече. Поздрав от пространството между Руската църква "Св. Сашо Невски" и замъкът на семейство Путини в Биариц. Днес бе добър ден с превалявания на Бил Гейтс дъждец, благодарение на който установих,че чудесата са възможни. Пръстите на краката ми са независими от волята на моят мозък. Мърдат странно и не мога да ги спра. Лудуват.

9

Анонимен

преди 3 години

Абе,молете се да сте от щастливците да го карате леко.Няма Ремдесевир,няма Ивермектин!Стоите заключени в къщи,лекуват ви по телефона и към 7-8ден обикновенно се изпада в паника,тогава К-19ви прави на кълцана наденица.