8

Lopez

преди 3 години

Запада ви манипулира за да ви скара с Русия и да ви з.л....чи.

7

Lopez

преди 3 години

Кое е по важно да ви манипулират с пари или зад вас да стои силна и мощна армия. И това не е американската. Те са фалшив народ.

6

Lopez

преди 3 години

Колко завода има в България,които са собственост на чужденци? А те защо не ви дават европейски заплати или приблизително? Защото не ви уважават и ви използват като евтина работна ръка. Хвърлят ви малко пари с цел ви за.......ят. Тези заводи не може ли да са държавни вместо да ги давате на чужденци. Женен съм за българка и харесвам България, но не можете да правите правилни политики. Хубаво е да сте в ЕС но трябва да знаете кой е по силен като народ и кой каква история има от къде произлиза. Понякога някои неща трябва да бъдат премълчавани заради взаимоотношенията. Затова чрез гласуване вие изб

5

Lopez

преди 3 години

Армията на руснаците и китайците взети заедно могат да изядат американците за закуска. А вие на ли сте много умни хайде приятно ви за.......не. От няколко години живея в България и да ви кажа не поемате правилния път.

4

Хасан Али

преди 3 години

Г...ъо....ци. Още няколко години и държавата ви няма да я има. Заблудени овце, заслужавате си го.

3

Ботев

преди 3 години

Не е редно нашите данъци да се раздават на тези, които не ни уважават т.е. на ц....е . Не е ли по-добре тези пари да отиват за нашите деца?

2

Ботев

преди 3 години

Герб са предатели, манипулативни лицемери. От какво се притеснявате?

1

Ботев

преди 3 години

Борисов се хвали, за пътищата, за добавката от 50 лева за пенсионерите. А всъщност тези пари са от Европейсият съюз и е длъжен да го направи това. А ако не беше ЕС. Парите от нашите данъци само за джоба му нямаше да стигнат,както за него така и за всичките от неговата партия. А парите от нашите данъци къде са? За помощи на маргиналите ли? За тези,които не не ни уважават. Ако искат ц.....е да получават помощи трябва да имат задължения към държавата, да си плащат осигуровките и вноските за пенсия. А като не им изнася да се изнасят. Ви какви сте българи ли или българи в кавички. Герб са преда