275

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

274

?!?

преди 3 години

абе коментаторчетата, какви ги дрънкате, на ден умират от ковид по 100 - 200 човека, вие се жалвате тука за десетки случаи и 2-*** починали от 6 милиона ваксинирани. несравними са нещата. Ако не се ваксинираме масово ще си живеем така от лок даун до локдаун и ще го отнесем всички и икономически и всякак. Отивайте да се ваксинирате, мръшляци, писна ми от мрънкачи и разбирачи

273

И това са

преди 3 години

Регистрираните и ранни случаи. Предстоят късните усложнения.

272

Анонимен

преди 3 години

Според мен биг фарма трябва да се съсредоточи върху лекарство срещу ковид. Ваксините са временно решение.

271

*

преди 3 години

Кой каквото и да казва, винаги става въпрос за пари. За МНОГО пари! Четете, проверявайте информацията от няколко независими източника, МИСЛЕТЕ! И не очаквайте, че някой ще е загрижен за вас и вашите близки. Каквито и да са последствията, искам те да са в следствие на МОЯ избор, не на някой друг.

270

Ами да

преди 3 години

Забелязахте ли? Много млади мъже са засегнати? Ако тези млади мъже са фитнес маняци и приемат техните си добавки и стимуланти? Може би след ваксинацията не трябва да си натоварват организма, а от там и сърцето! Не съм компетентен, не разбирам и от медицина, но по пътя на логиката от подзаглавието така си мисля!

269

Словянин

преди 3 години

Народите от Европа ще съдят правителствата си, че не внасят "Спутник5".

268

инспектор

преди 3 години

Има десетки случаи на 5 млн ваксинирани и хората извършват проверка. Това е работеща система... Останалото са алабализми

267

АнтиКОВИДваксър

преди 3 години

И все пак да не забравяме какво пише на една сграда в София - Съединението прави силата! Не трябва да позволяваме в бъдеще да бъдат дискриминирани по някакъв начин в България ваксъри или антиваксъри, защото и едните и другите имаме обща цел - ние и близките ни, а и народа ни да сме живи и здрави. Едните мислим, че това ще се случи ако не се ваксинираме, а другите мислят, че ще стане като се ваксинираме. Просто различни позиции и няма лошо да си ги коментираме, но да не позволяваме разделение!!!

266

Анонимен

преди 3 години

Десетки случаи от безобидно възпаление на милиони случаи... Устройва ме.По-същата логика може да се каже, че на 6 милиона ядящи место, десетки са получили стомашно-чревни проблеми и за това е най-добре никой да не яде месо.

265

alokoi$eobajda

преди 3 години

Няма ваксина или лекарство, което да е 100 % безопасно и ефективно.

264

Анонимен

преди 3 години

Връзката с ваксината не била доказана?!? А пък връзката между един измислен вирус и едно измислено заболяване доказаха ли я последно или се приема за даденост в името на "научния консенсус"?

263

Анонимен

преди 3 години

Covid Zero e спасението.

262

Анонимен

преди 3 години

Излиза че здрави хора си увредиха здравето с тази ваксина и другите подобни ваксини срещу ковид.

261

Фен на Мутафчийски

преди 3 години

Аман от глупави теории на конспирациите, при това раДухванинот иначе силноуважавания от мен и винаги надежден източник на дезинформационна глобалистка пропаганда - Дойче Веле! Ваксините са ефикасни и предпазвате не само себе си, но и родителите си! Риск има, но е милион пъти по малък от неваксинирането!

260

Шломо Визентел

преди 3 години

Оиии веиии гоим, по-лошо от Холокооооуст! 6 милиона умряха в ваксинационния Холокост! Сега Пфазер ще плаща по е 180 години и ще изгражда мемориали на ваксокоста във всеки по-голям град по света!

259

Анонимен

преди 3 години

На 5 милиона дестки случаи , колко точно 20-30 къв птоцент е това и за кео пишете глупости, айде кажете предните години без ваксиниране колко са получили миокардит.

258

Анонимен

преди 3 години

Тролерите сега са в странна позиция - трябва да ни убедят да послушаме Дойче Веле...

257

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

До 199 ; а ти какво правиш тук,като не си от простолюдието ?! Тук е място да споделиш и обмениш опит-показател за търсене на надеждна информация от повече мнения без обидни квалификации.Нека се уважаваме без да се познаваме и заставаме зад истинските си имена гордо и с отговорност.ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ

256

Д.ИВАНОВА

преди 3 години

до анонимен 252; защо си анонимен,като си ваксиниран ти дават паспорт ?! Боцни се с всичките търговски марки на пазара-съдържанието е същото,само името е различно. ПРИРОДАТА СЕ Е ПОГРИЖИЛА ЗА ВСИЧКО И ВСЯКА НАМЕСА Е В НАШ УЩЪРБ !!!Случващото се е политика и икономика И не е анонимно