173

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

172

Пенсионер

преди 3 години

Слави, ако иска да оправдае доверието на тези, които според мен излъга, време е да се покаже. Стига се е крил като кадъна. Как ли ще се раздели с мутрите, които го придружават?

171

Момчилова говори

преди 3 години

глупости.Слави оправдал очакванията на избирателите?Те очакваха действияпо обещания мажоритарен вот,намаляване разходите за управление надържавата чрез редуциране на заплати,екстри и привилегии на бюрократичнатавърхушка,промени свързани с народното събрание като институция.Каквополучиха?Не само намаляване,а увеличаване на разходите и парвенюшка радостот новоизбраните,че е дошъл техният ред да смучат.Новите ще дозабият пиронив ковчега на законодателната власт и демократизмана изборите.

170

плешив ерген

преди 3 години

чакаме тоя да ни оправя. айде обратно да си правиш цирка за 78 стотинки.

169

Анонимен

преди 3 години

Слави чалгаря ви лъже безогледно, само наивниците, да не кажа по- силна дума, още му вярват.Пусна уж, интервю със свой приближен, по Феъзбук, вместо с журналист от медиите, така известни нам.

168

Анонимен

преди 3 години

188 Славчо чалгаря е пял на много партии по време на предизборни кампании, винаги пее, на който, даде повече. Така сега стигна и до Божков, само тъпитему избиратели не виждат това.

167

Анонимен

преди 3 години

Тя жената( кандидат за премиер) е само посланник на Божков.Голямо трио Слави,Радев, Божков и отзад Доган.

166

Анонимен

преди 3 години

Ей крадливи хора от правителството, върнете ми парите! Те не са да се строят магистрали и пътища и да се модернизира всичко в България. Те са за мен, аз съм от 30 години ***, но ви обвинявам вас, дето съществувате от 10 години. Дайте си ми милиардите.

165

Анонимен

преди 3 години

197 Чалгарят от Учин дол стана политик благодарение на популярността си с "Шоуто на Слави". Та затова му казват Слави. Той с друго не е известен. Знаем и че сега е много болен, има вид на тежко болен човек. Зорта бе, да се закълне и да се трудоустрои на заплата в парламента.

164

Анонимен

преди 3 години

По пощата стават много грешки, в пощенските клонове, много злоупотреби. В Австрия бяха касирани избори по пощата, а тие тепърва рискуваме. Слави чалгаря чул, недочул, да се натегне, като носител на промени, само ще създаде хаос. България и избори по пощата, шегуват ли се? Пощенските клонове са "Костин брод" на ента.

163

наблюдател

преди 3 години

Стига с това галено Слави, Станислав се казва. Дайте на Доган да викаме Доги, на Румен Румката, на *** - ***, на Делян Дельо и т.н. Айде малко по-сериозно. Това не е вечерно шоу, а политика.

162

Анонимен

преди 3 години

Номинираната за премиер от ИТН Антоанета Стефанова е протеже на Божков, спонсорирана е от него от години, той я е създал. Ако това не е зависимост на Слави към Божков, какво е?

161

Крум

преди 3 години

Време ... батки, аз ся да ви кажа, некой мъга да вземе власта, да разтури тоя парламент, президент,, а у и да кажа тукаааа шей тъй, тука ше е това, и койт не слуша под ножааа!И тога ша са упрайм!

160

Анонимен

преди 3 години

С гласуване по пощата,получихмедобро опакване.Абе Дългооо,махай се.Омръзна ни да протестираме.Защо ни удряш в Гредата.

159

Анонимен

преди 3 години

Гласуваха оставката на Правителството, преди да е съставено ново.Отказаха да исзлушат вицепремиера Дончев по Плана за възстановяване.Гласуваха Мораториум върху решенията на Правитлеството в Оставка.Направиха си Комисия за репресия на политическите противници.------Кое от всички тези неща е незаконно и нелогично?

158

До Селянинът-190

преди 3 години

Да ама точно тая случайна"партийка"обърка доста крадливи интереси и е на път да сътвори казусът,за първи път новоизбраният парламент да не може да състави правителство!Та"случайна"казваш???

157

Гражданин

преди 3 години

До 182. Аз мислех, че суверенът казва кой какво заслужава и респективно кой да бъде изхвърлен или не, а не някаква си отделна партийка.

156

Гледна точка

преди 3 години

Каква е тая Соня Момчилова? Да не е правила с.ирки на Трифчо? Абсолютни глу.пости е наговорила.

155

Анонимен

преди 3 години

Много хора очакваха Слави да се сложи на Божков. И познаха.

154

Анонимен

преди 3 години

Неговите избиратели едва ли са имали кой знае колко високи очаквания.