17

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

16

Анонимен

преди 3 години

Няма рискове, като няма ще напечатаме и готово. Рисковете са за тия със спестяванията.

15

Анонимен

преди 3 години

До ..."Парите трябва да циркулират"Абе все се надявам парита да са в услуга на хората а не хората да обслужват 'циркулацията' на парите...

14

Анонимен

преди 3 години

Ами, така е:бели пари за черни дни. Черните дни обаче продължават доста дълго вече и хората стискат ли стискат, защото не се вижда светлина в тунела. Така че положението скоро няма да се оправи...

13

Анонимен

преди 3 години

Накратко- дай си похарчете парите

12

.!.

преди 3 години

Значи не нзма ама знам, че в БГ 2.5 млн жители нямат тоз проблем! Не за друго ами те са бедни! още около 1 млн жители са застрашени от бедност. Така, че ако реално сме около 6 -6.5 млн в БГ. То значи че над половината от жителите на БГ нямат тоз проблем! Отделно, че ако се вземе предвид и работещите бедни! То % са и увеличава! Така, че май в Бг има малко хора, сравнени с цялото население на държавата, дето това де да си дянът парите да ги интересува! Та така!

11

Анонимен

преди 3 години

Възрастните кътат пари за да ги хвърлят от балконите на ало-измамниците

10

Анонимен

преди 3 години

До Между редоветеПък аз разбрах, че сме зле защото възрастните спестяват и не си харчат парите.Глей ги значи, няма да си купят по една нова кола, да отидат на хотел, малко по баровете и кафета да се пошляят, на мола на кино и на шопинг, че да тръгне тая пуста икономика.

9

Между редовете

преди 3 години

Ако възрасните хора нямата пари - няма да има нужда от COVID-19Така я разбирам тая статия.

8

Ба таз икономика!

преди 3 години

Егати - хората се опитват да натрупат спокойствие и да оберат луфта на дефицита !каква наглост!Веднага да им се обезценят и парите и труда - та 'икономиката' да се възползва!!е- така мислят само капиталистите, но ние повечето не сме такива!

7

Анонимен

преди 3 години

До ЕлемагДянков сложи данък лихва, хората почнаха да теглят и КТБ фалира.

6

Анонимен

преди 3 години

Държавите задлъжняват и накрая ще фалират и няма да има пари за пенсии.

5

Анонимен

преди 3 години

МВФ нали съветваше да дигнат БНБ лихвите до 100 % както беше 1990 г. за да се компенсира инфлацията. А така с ниски лихви спестяванията се топят. Пазара е това и дигат цените и богати забогатяват а бедните обедняват.

4

V

преди 3 години

Дъртите са прости затова нека си губят парите. Вие за кво мислите толкова напираха западните банки да оперират с крипто ??? Банките не дават парите на кредитори а ги обръщат в крипто. Даже защото са по тъпички направо у биткойни .По време на пандемия обаче доста хора почват да теглят спестявания и банките трябваше да продават биткойните с което събориха цената ;) Тоест дъртите вместо сами да си купят крипто плащат на банките да им го купи и поемат същия риск ;)

3

Анонимен

преди 3 години

разбутахме тия 143 лв и 30 ст.

2

Елемаг

преди 3 години

То лихви в България няма от години...не знам отде ви е информацията.*** тука сте едни икономисти...

1

Анонимен

преди 3 години

Инфлацията на ГЕРП изяжда спестяванията нищо че 1 евро е 2лева но цените си растат. Решението е ценови борд какти беше преди 1989 г. при Живков и държавата контролираше цените.