81

Анонимен

преди 3 години

Голям страх ги тресе от Слави-то.

80

ние не сме глупави

преди 3 години

Слави е продукт на носталгичния комунизъм.

79

Анонимен

преди 3 години

Тарикатите от бсп-то тръгнаха да прецакат всички, залегнаха в дебнеща поза, но не им се получи.

78

Анонимен

преди 3 години

И какво сега , ще разграждате модела , който беше единствения успешен за България. Ясни сте.

77

Нема по-прост народ

преди 3 години

И Славуцката го доказа.

76

До 77

преди 3 години

Не бъдете наивници. Какво могат да направят ИТН когато никога не са се занимавали с управление на държавата. Това к. правят в момента е опасно. готови да хвърлят държавата в хаос. Просто се чудя защо се дава възможност на такива политически неграмотници да се набутат в парламента. всяка жаба да си знае гъола.

75

Електорална единица

преди 3 години

Така като се е видяло България ще прави избори докато изхарчи бюджета ... тогава ще вземе заеми от МВФ .... ще изхарчи и тях ... ще продаде всичко на чужди компнии и с получените пари ще финансира още няколко Избори ... и ще избираме ... и ще избираме .... докато цялата държава не обяви фалит .Амин

74

АНОНИМЕН

преди 3 години

Явлението Има Такъв Народ се оказа Има Такива Наивници.Тази партия до момента нито каза нито показа какво може.Половин милион балъци още чакат/трай конъо за зелена трева/ Това са хора които всичко знаят но нищо не могат.Оформени некадърници - не стават за управленци, да не говорим за държавници.Какви резултати ще чакат от тук нататък след като не положиха минимални усилия за консолидация на обществената енергия срещу Б.Б и неговата преторианска гвардия вече проникнала на клетъчно ниво.

73

Анонимен

преди 3 години

Слави Трифонов е правил поръчки ви убийства ...

72

нормален гражданин

преди 3 години

"Борисов им го постави като условие,а властта подгони крадците на ддс,трафикантите на цигари,алкохол,дрога,фалшиви стоки!"ДДС-то ок но последната ми грижа са останалите

71

Andersen feat.Slavi

преди 3 години

Да, да, царят е съвсем гол! извика най-сетне целият народ.Царят беше поразен. Нему също се струваше, че народът е прав, ала си мислеше:Все пак шествието трябва да се изкара докрай!.И прислужниците продължаваха да вървят все тъй тържествено след него и да носят краищата на въображаемата мантия.

70

Недоразбрал

преди 3 години

Да сменят модела?!Бла,бла?!Моделът е парламентарна демокрация.Устойчива и развиваща се добре в последните години.Искаше се асъл мутрите като черепа,Прокопиев,Мустакатия от Габрово, Бобокови,Миню Стайков, и останалите бандити от прехода,да си налегнат парцалите,да спрат да крадат,тровят и издевателстват над българите !Борисов им го постави като условие,а властта подгони крадците на ддс,трафикантите на цигари,алкохол,дрога,фалшиви стоки!Побесняха и Грипена поведе бунта с юмрука,нагло безцеремонно

69

Анонимен

преди 3 години

Те си изпълниха програмта, занимаваха ни с шоу, докато задкулисно нашите нови депутати вчера са отменили разследването срещу новите Ботев и Левски - Божков и Василев. Заслужавате да ви мачкат чорбаджиите, *** сте и не си знаете интереса, а и не се научихте да не се връзвате на политиците.

68

Анонимен

преди 3 години

Да свалиш един модел, означава да го замениш с друг.С кой модел да заменим Борисов?С моделите на БСП - Луканов, Виденов, Станишев??По-голям кошмар още не е измислен.Или с моделите на протестърите? С простата Мая или с Бабикян??НИКОГА.

67

Анонимен

преди 3 години

Акшъли е предимство, по пощата гърбавите немат предимство, ще им скъсат вота за Винету преди да са стигнали до урната :))) Ромите и ДПС вече ще зависят от Тошко, той от своя страна, реже и кълца ръце, нищо чудно защо Боко ни известява всеки божи ден :)))

66

Анонимен

преди 3 години

Да, бе! Ковид бил виновен за загубата на бсп! На следващите избори какво ще е виновно за поредната загуба - климактериума на нинова?

65

Анонимен

преди 3 години

Нямах нищо против слави, но това неговото е малко несериозно.Също това, че иска да осигури стотици секции в турция, ами той помага на дпс да имат двоен резултат, само и само неговата партия да има някой процент повече.Това не е държавническо мислене.

64

sofeto

преди 3 години

Хайде на нови избори и те ще покажат кой какъв акъл и какви изводи си е направило народонаселението на териториятаБГ, до къде ни стигат възможностите от последната парлама-избори!!!

63

ЧАЛГАРО Е КАТО ТАТО.

преди 3 години

МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА , САМО ПРИ 240-ДЕПУТАТА ОТ И.Т.Н.!Това му се вика "комунистически синдром"!!!!

62

Анонимен

преди 3 години

Вижте ся, нищо че оная ми върти вентилаторчетата, ще кажеш ще напраи нещо...хаха :) Слави показа, че иска да издигне човек, който поне да е достоен, дали ще стане, мисля да, щото след Бокича и клошар да сложиш е все тая :)))