39

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

38

Истината

преди 3 години

Богатите не плащат данъци,защото компаниите им са регистрирани в офшорни зони.Целта на комуниста Байдън е средната класа в САЩ .

37

Анонимен

преди 3 години

Кво им пука на богатите. Просто увеличават цените и хоп, всичко излиза от джоба на ***, а той си мисли, че е прекарал богатите!

36

Анонимен

преди 3 години

С баиден и господин борисов напредВенсаремос

35

КАРЛ МАРКС

преди 3 години

КАПИТАЛИЗМА УМРЯ НАЛИ ВИ КАЗАХ ДО ЖИВЕЕ КОМУНИСТИЧЕСКА АМЕРИКА ВСЕКИМУ СПОРЕД ПОТРЕБНОСТИТЕ МНОГО ДЕЦА МНОГО АМАМАМ

34

goo

преди 3 години

a toi ste plachta li?

33

Пян_Гъ

преди 3 години

Тия приказки за "демокрацията" и "уредените държави" са ала-бала. НАЙ-БОГАТИТЕ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, ИНАЧЕ НЯМА ДА СА НАЙ-БОГАТИ! Така са устроени повечето държави. Данъци плащат само тези, които няма как да не платят - удържат им ги, преди да им преведат парите по сметката. Щат-не щат, стават "съвестни граждани". Стига с тази лицемерна справедливост. Точно пък САЩ да я предлагат... е доста странно, меко казано...

32

Анонимен

преди 3 години

Очаквам тотален срив на американската икономика, на следващите избори чернокожи, червенокожи и т.н. -кожи, ще се молят лошия Тръмп да се върне, за да оправи кашите на деменцията и демократичните комунисти.Вас трябва да ви бият с тигана в главата докато не спрете да дишате. Картели, монополи, технологични гиганти, според вас трябва да тормозят населението на САЩ, само защото Тръмп не е на власт. Нали изповядвате равноправие, къде се изпари?

31

Анонимен

преди 3 години

Брей, в любимия на мнозина Дайбългарчета - САЩ корпоративния данък е 21%, а тук хем искат да са като тях, хем не им се плащат големи данъци

30

Анонимен

преди 3 години

Очаквам тотален срив на американската икономика, на следващите избори чернокожи, червенокожи и т.н. -кожи, ще се молят лошия Тръмп да се върне, за да оправи кашите на деменцията и демократичните комунисти.

29

Анонимен

преди 3 години

Ехааа, ами дайте и у нас да обложим със същия данък мазните богати програмисти. Ще ми вземат по 5 бона заплата...къде го има това!? Хасан от Факултето и неговите 8 деца нямат какво да ядат, а тея народни изедници ще ми вземат огромни заплати. Веднага под ножа!!!

28

Анонимен

преди 3 години

Плосък данък като при нас е най- прекия път на връщането на робството в Щатите.

27

злобар

преди 3 години

От данъци ще бъдат освободени само производителите на памперси защото е редовен и лоялен клиент към тях и разчита на отстъпки от цените.

26

Анонимен

преди 3 години

Давай Байдъне, граби от богатите, че иначе няма да има за бурно размножаващите се латиноси и антрацити, които даже и не знаят, че съществува понятието ходене на работа. За сметка на това, обаче, са твърде наясно с тънката част и имат по минимум 5 деца.Тея хора искат яко папане и пътища.

25

Фикрет

преди 3 години

Байдън иска при капиталистите социализъм да вкара. Това е началото на края на САЩ. Браво на Путин, явно правилно е манипулирал изборите.

24

Анонимен

преди 3 години

Това е пътят сащ да се бетонират на лидерско място в света.

23

Анонимен

преди 3 години

Да си изкарва кой колкото може и иска, но да има морални, етически и естетически контролен пункт кой как, колко и за какво харчи спечеленото. Първи пункт - "На ползу роду". После може и малко да се полезиш но с Бога и с прилика.

22

Samo minavam

преди 3 години

Ха американците, ги налазиха комунистите.Само тези въшльов.и, харесват, парите на другите.

21

Хахахаха

преди 3 години

Очаква се данъците върху капиталовите печалби да скочат от 20 на 39,6...Ако това стане борсата отива на кино, а Щатите след нея. Мирише ми на Съединени Социалистически Щати - Ротфронт, другари :)

20

Анонимен

преди 3 години

Недосвършената си работа в Куба кубинците яко ще я изпипат малко по-на север. Viva Cuba!