19

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксини на света не могат да променят факта, че руснаците си развяха знамето над райхстага.

18

Анонимен

преди 3 години

Вие евро смешници едни ваксини не можете да осигурите за населението си вече колко време. А в Китай победиха коронавируса в зародиш. 2026 Китай става най-голяма икотомика, повярвайте в това.

17

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е част от плана за намаляване на населението.

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16"Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика."Русофилите сте типични, че когато се сблъскате с нещо, което не ви изнася, веднага се вкарвате във фантазии за сценарий, който можете да понесете, за да продължите да тролите. Нарича се паралелна реалност и е типична за волево слабите, които имат нужда от бягство, когато имат проблеми, независимо дали става дума за оспорване на мнение или реална проблемна ситуация от реалния живот.

15

Анонимен

преди 3 години

Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика.

14

Анонимен

преди 3 години

До изостанали са"само 7% от руснаците са се ваксинирали до сега и никой не прави пропаганда за ваксините"Ахахахахахахаха.Явно не си гледал руски телевизии скоро.

13

Анонимен

преди 3 години

германците да и попрегледат далаверите на тая ,че май и тя трупка милиарди -за кво са и и тя не знае ,ама трупа.

12

изостанали са

преди 3 години

В Русия отдавна всеки може да се ваксинира дори в мола. И нямат недостиг от ваксини. Но в Русия няма извунредно положение и строги мерки от миналото лято, много преди да се появят ваксините и пак Русия е с пъти по малко заразедни от другите които спазват мерки. А освен това и ваксините не са популярни, само 7% от руснаците са се ваксинирали до сега и никой не прави пропаганда за ваксините, въпреки че по държавната телевизия пускат реклами с известни личности които са се ваксинирали.

11

Анонимен

преди 3 години

До АнтиваксърНищо не са им "отнели". По Великден нямаше никакви сериозни ограничения, специално за да не им го опорочат. Шопинга в Германия се прехвърли в онлайн пплатформите и германците пазаруват като бесни. Почивките зад граница зависят от условията в страните за почивка, тъй че германското правителство няма нищо общо с това.АфД са партия на пенерите и разни маргинали и това го знае всеки, който е запознат с германската политика.Явно си някой общ работник в Германия дето нищо не разбира

10

Анонимен

преди 3 години

До Междувременно"Бразилия не одобри вноса и използването на Sputnik V"Ееееееее, а русофилите толкова активно пишеха за многото страни които "купуват" Спутник! Бразилия беше една от тях.Смятай, да имат такива проблеми, каквито имат бразилците и въпреки това да не я одобрят .... за какъв боооккклук става дума.

9

Антиваксър

преди 3 години

Скоро ще има тестове за всички магазини и зелени паспортчета (жълти книжки) ще има. Фактите са, че на германците им отнеха всичко любимо: празниците (особено религиозните), пътуванията, шопинга, почивката в чужбина. А вечерният час - свиквай! След всеки локдаун има пик на инфекциите-> на баба ти А. (Адолф) Меркел инциденцверта скача ->локдаун и така до пълния фалит и видиотяване. Потърси какво казва депутатката от AfD Andrea Haberl за да видиш какво ги чака германците. За жалост не само тях.

8

Анонимен

преди 3 години

в Германия 22% ваксинирани с поне една доза. Познайте до началото на юли колко ще са. Аз залагам на над 70%.

7

Анонимен

преди 3 години

До Антиваксър"И как е в Германия бе Анонимний? Гледам са опънали палатките пред магазините и правят тестове, иначе не можеш да пазаруваш. От един фалшив тест зависи дали ще ядеш."Така е, като не знаеш, говориш глупости. Не се изисква никакъв тест за пазаруване в хранителни магазини и аптеки. Тестовете са за останалите магазини, тъй че не, няма да останеш гладен и без да се тестваш.Вечерния час е от ... два дни и то само където има превишение на броя на заразените над определена бройка.

6

Антиваксър

преди 3 години

И как е в Германия бе Анонимний? Гледам са опънали палатките пред магазините и правят тестове, иначе не можеш да пазаруваш. От един фалшив тест зависи дали ще ядеш. Има вечерен час и ти броят с колко души се срещаш и с колко други деца играят твоите (до 5 може). Даже предлагаха по едно време да не се говори в градския транспорт, че да не се разпространява вируса. Фашисмус пур!!!

5

Анонимен

преди 3 години

И в Раша има ваксини за всички, но не видях опашки.

4

Анонимен

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860Добре, че си нямаш идея как е в Германия, и можеш да ръсиш глупости на кило.

3

Мона

преди 3 години

ще се одвободи много място за заделване на китайци и баш-бозук.

2

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Те мигрейтърите добре ги ваксинират германките. И пълнолетни и съвсем непълнолетни. Няма по антидържава от Германия.

1

Сделано в Китае

преди 3 години

Боцкай! Европа е Наша!!