29

Пешев

преди 3 години

Ами тва ми прилича на някаква перверзия на фона на случващото се в света. През онааа работа ми е ...

28

Онанист

преди 3 години

Аз пък толко чиккии изблъсках по нашата Бакалова... Протърках си курра направо

27

Анонимен

преди 3 години

На мен па ми харесаха Оскарите.

26

ШибиРиби

преди 3 години

Подкараха по комсомолски Оскарите . Политика и конюктура. Един куп азиатски мaй мyнки налазиха сцената. Само Антъни Хопкинс успя да се разпише. За нашто Миче потупване по рамото че накара Руди Джулиани да почеше ***

25

Анонимен

преди 3 години

Тази политическа коректност е един нов вид диктатура. Тя е органичение на свободата на словото и мисълта не по-малко, отколкото в други периоди на диктатура в историята. Опитайте се да кажете нещо срещу чернокожи или гейове - ще бъдете анатемосан и ще имате огромни проблеми. Свободата на словото и мисълта е една илюзия в западното общество. Излиза, че от Волтер и Френската революция нищо не сме научили

24

Хахахаха

преди 3 години

Политическата коректност води до ниски печалби и глад за холивудските смешници. Дори американците вече се усещат и не гледат пропагандни бози.

23

Ганди

преди 3 години

Това са само фенове на BLM и онези с цветовете на дъгата.Таман се връзва бройката.

22

Щирлиц

преди 3 години

Кривото огледало на САЩ вече е със пукнатини.

21

ww

преди 3 години

този оскар е нищо друго освен състезания коя има по голяма ва.ги..на

20

Мелиса Рангелова

преди 3 години

Ами така става след като подобно знаково културно събитие става трибуна за политикани и прогандатори на "новото нормално". Същата история като с "Евровизия". В България дали има и 10 000 човека, които да гледат "Евровизия". Джендърите, борците против глобалното затопляне и тези за правата на жените и чернокожите всеха да стават ужасно досадни за всички.

19

Анонимен

преди 3 години

Що бе, джендърите не са ли десетки милиони, нали вече за тях се правят Оскарите?

18

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да не ни се иска, според мен, нашето Марче просто попадна в точното време на точното място. Сега е много модерно да си от малцинствата или от екзотична дестинация, за да си номиниран. На това дължим всичките възможни номинации, които получи - просто е бяла, но не е американка и се вписа точно в смешните им квоти.

17

Анонимен

преди 3 години

Е при такива кандидатки пеперудки от Източна Европа, филми като Борат, морат с номинации, как искате някой да гледа оскарите. Все едно по телевизията да ви пуснат мадагаскарски сериали, много ясно че ще е нисък рейтинга.

16

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че САЩ от няколко века имат тежък проблем с расизма, но в момента са отишли точно на обратната страна на махалото - обратният расизъм и реваншизъм. Това ще доведе до още по-голяма неприязън и противопоставяне, защото малцинствата придобиха твърде много недотам заслужени привилегии.Самите оскари, а и цялото американско кино в последните години е пълна пародия с напъните да угоди на всички, квоти, тънкообидност и т.н.

15

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, това не е дъното - догодина ще го гледат още по-малко

14

Удариха дъното

преди 3 години

Те сами си го направиха

13

Анонимен

преди 3 години

Америка също удари дъното.Но млже да го копае дълго и упорито.Помним Ссср.

12

Анонимен

преди 3 години

Фокуса на тея оскари беше черни и жени. Трябва да компенсират липсата на статуетки в тези групи ако трябва и със супер *** филми и бездарни актриси.

11

Анонимен

преди 3 години

ама то и оскари ли е имало..

10

Анонимен

преди 3 години

Ами колкото и да им се иска на тези, които измислиха това безумие с квотите и героизирането на всичко, което не е бяло и хетеро, хората си искат нормалния свят. Свят, където ако си талантлив, няма никакво значение какъв си и каква ти е кожата.Другата година направо да им ги пращат по пощата статуетките според квотата и да ни спестят тази нагласена мелодрама. И те сами да си гледат политкоректните филми.