50

Овце

преди 3 години

Славчооо и на цигулка не можеш да свириш, камо ли да управляваш цялата държава. 23 дена се криеш като мишка, народа вече не ти вярва.

49

Анонимен

преди 3 години

Нищо вярно няма в плиткоумното обяснения на този незнаен политолог. Ясно е, че е против Борисов, но какво решава това?

48

Какво искал.....

преди 3 години

Славчо ? Въпросът е какво искат тези който дъжат УченДолецот за топките ?

47

Всяка жаба

преди 3 години

да си знае гьола. Ами просто това са насипни масовки, без ясна програма. Това не е партия, имам предвид ИТН. Пък да не говорим за Слави, този е приятел на Борисов, но по- голям диктатор от него, и много лош човек- злобен, неуравновесен, неуважителен към екипа си. Нямат никакъв капацитет.Демократични партии са БСП и ДБ.

46

Анонимен

преди 3 години

Ако беше Бойко щеше да се коалира с всеки само и само да е във властта! Така че поздравления за Трифонов!

45

Бай Баяни

преди 3 години

Стана ясно,че всички са креатура в това число и Слави на БКП и целяха да дадат властта в ръцете на Радев, най-ярко изразения комунист в днешно време. Сега ще управляват със служебен кабинет и почват далаверите като тези с "Грипените" и джипките на Узунов. Ще внесат плана за възстановяване за да ограбват с поръчки за червените олигарси милиарди. И Слави е в тази далавера. Ще видите.

44

Биволъ

преди 3 години

Всички стари грабители на България се уплашиха от Гешев,от вкараните в затвора техни партийни олигарси,някои избягаха в чужбина. Та нима Цветан Василев не играеше с Елена Йончева в даването й на милионен кредит через прехвърляне в офшорки, нима Божков не спонсорираше Мая, която измоли на крака от него пари за първо кметските избори за София, а после за протестите през лятото. Скоро ще станат ясни и действията на Радев с червените олигарси, първо далаверата на Бобокови с *** на Италия.

43

безпартиен

преди 3 години

Абсолютно съм съгласен.Нито балета танцува в НС,нито бенда свири.20931

42

Анонимен

преди 3 години

То пищов няма, кви патрони.

41

Анонимен

преди 3 години

Благодарим за мнението.Ще минем и без него.

40

До Радев-фигурант

преди 3 години

Дадох ти палец нагоре, защото си прав, но ако чорапа и тиквата се явят на балотаж, без да му мисля пускам вот за чорапа.

39

Обективно

преди 3 години

А КАКВО СЕ СЛУЧВА С ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ??? СЛУЖЕБНОТО НА РАДЕВ ЛИ ЩЕ ГО ВНАСЯ В ЕК??? МАЛИЙЙЙ....МАЛЕ...!!! Задава се грандиозна Мизерия!!!

38

О хо хо

преди 3 години

Славчо беше употребен от русофилската *** у нас. Само дето той самият едва сега го разбра и то - частично. Патриотарските му напъни бяха само в полза на ДПС / КГБ/. Каква нефелност и слепота!!!

37

наблюдател

преди 3 години

По-горе прочетох едно невярно твърдение. А именно че пРезидента бил обединител.Да, той трябва да е обединител, но фактически този президент е един разединител.И това го показват както изборните резултати, така и поведението на "новите" партии.Написах "новите" в кавички защото партията на Слави има телевизия от 30 години и облъчва българския народ с едно упадъчно явление наречено "Чалга"л

36

Ха ха ха

преди 3 години

Винаги има логика да се из..се..ре..ш на метеното

35

Василев е зависим

преди 3 години

Този Слави Василев е син на мултимилионера комунист Васил Василев, собственик на Хладилния завод в София. Закупил го е за без пари 1994 г. с помощта на червените куфарчета и БКП. Притежава и други апетитни имоти откраднатии по същата схема от българския народ. Василев е дал цял етаж от хладилния завод на телевизията на БСП.Води и пропагандно комунистическо предаване в същата телевизия. Синът му доскоро беше съветник на пРезидента на Решетников Румен Радев. Това са хора зависими от БСП и Русия. Те работят срещу българския народ, в личен интерес и за БСП.

34

Патрони какви патрон

преди 3 години

То пушката е калпава к крива:))))

33

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Тинтири...минтири,мюрето Слаффчо отклони протестният вот,за да не попадне в целта и да събори...безвъзвратно авера му партиен...феодал Боку.Сега новоизпеченото партийно феодалче правел...планове за следващите избори да се развива(със стойки и...чалъми).Всеки...употребен от Боку е изтрит и е в...забвение;Слаффчо,точно това го чака.

32

Опсс

преди 3 години

Славчо без да иска се озова гол в женската баня с ръце в джобовете

31

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?