9

Анонимен

преди 3 години

Ако искат тест, нека се прави антигенен, защо да се виси по лабораторни и да се хвърлят куп пари.

8

до реалиста

преди 3 години

където живея 1на1200 е починал набеден с CONvid за 1 пълна календарна година. сега един на 500 през последните 2 седмици е излязъл позитивен на нещо си /ял боб например/. как ще застраша хипохондрици като тебе, ако дойда за седмица? нали си носиш намордника и пред телевизора у дома, от където не излизаш? вкарвайте още зеленожълти книжки и тестове и чакайте да ви дойдат полуумрели нсбоцкани пенсионери, които седят по старческите домове. който плаща, ще отиде там, където няма мерки нито простотии

7

Добре че тоя *** не

преди 3 години

Взима решенията. Щяхме да сме на 30000 жертви.

6

Факт

преди 3 години

Ня кови диотите им е кеф да умират хора и да им пъхат тръба в гърлото, вместо както направиха в Китай, Австралия, Нова Зеландия и други държави, да се кротнат за малко и после да си живеят предишния живот. Не ги разбирам. Вместо да искат да си живеят предишния живот, кови диотите правят всичко възможно това да не стане като разнасят заразата и отказват да се ваксинират.

5

Ник

преди 3 години

да въвеждат вече и аналния pcr днк тест-чип като прехваления Китай, от където пуснаха каквото беше нужно и най-вече пропагандата, с помощта на която затвориха всички овце по кошарите и на повечето места на самоиздръжка. Никой няма и да стъпи, освен някой, който трябва да пътува по задължение. почивката е за удоволствие, СВОБОДНО време и отдих. последното, което би направил един турист е да ви отвори бузки за удоволствието на ЩАБници, урсулици и местни кукли на конци, прокарващи антинародни мерк

4

Реалист

преди 3 години

Най-лошият вариант е туристите да пътуват свободно и свободно да разнасят заразата по целия свят. Държавите, които се справиха с вируса първо спряха вноса на заразата. Останалите държави имат огромни икономически затруднения заради свободното движение и разнасяне на заразата, освен че много хора починаха, а много други ще си влачат последиците от боледуването.

3

Анонимен

преди 3 години

Ее,номер 2,ти си типичен zadnik.Даже направо си cuz.

2

България

преди 3 години

Е световно известна туристическа дестинация за евтин алкохол, наркотици и мацки също с нулева хигиена и заразни болести далеч по-опасни от ковид 19. Така че туристите си знаят какво рискуват и не е нужно да се правим на загрижени за ковида. Да пускат всичко.

1

Анонимен

преди 3 години

Не е за вярване колко хора още не са разбрали целта на ковид-представлението.