9

Proximus

преди 16 години

до 7 - така и не написа защо искаш да *** майката на всички. Май само твойта ти ще си таковаш...Истината е че ставаме нация на - в буквалния и в преносния смисъл. Проституцията у нас е адски брутална и жестока, веднъж влязла в нея една жена не може да излезе. Ако пък ако излезе тя е без образование, без работа, разбито здраве и като цяло не става за нищо.

8

враца

преди 16 години

болиме шпагата за тези ????? ще ми се да им *** у устата и да ми ядат ,мастиите мрасни?? 4укаи и го ритаи в ,това?

7

Abe maikavi....

преди 16 години

VSICHKI DO EDIN STE *** I DA VI MAIKATA NA VSICHKI !

6

Емо

преди 16 години

ама тъмния сектор няма интерес от това:) Ако се легализира, регламентира и контролира самите да не зависят от някакви сводници (най-често ***- било албанци, косовари, турци, сицилианци или ***), които прибират в повечето случаи почти всички средства само докато си барат чеповете.

5

vas

преди 16 години

не нация , а легализиране на проституцията и регламентирането на тази услуга....

4

преди 16 години

С тоя мерак освен в дясната си ръка никъде другаде не можеш да го вкараш ,а може би и в лявата но вземи първо хапни та да не ядеш букви като пишеш

3

Проститутка

преди 16 години

Аз смятам, че трябва да имаме собствена нация, където да може да работим спокойно и да ни пръсват наред(с извинение)!Също така да се снимаме в много порно някой с голям да ни *** яко!Охх... сърбят *** и дупенцето за голям ! :)

2

преди 16 години

ама вие групата на педалчетата ли сте

1

Мераклийчо

преди 16 години

искам да й го вкрам в дупето на тая