190

Анонимен

преди 3 години

до 205 Там е проблема,че Нинова не е червена! Беше синя с "лъвчето" на Мракобесническата партия СДС след 1989 г! Партия на лъжци и ПРИВАТИЗАТОРИ! На огромен паричен и материален ресурс на социализма! ТЯ Е СЕДЕСАРКА! Пребоядиса се в червна заради "властта" да е някоя! Срам и позор за жени като нея и Борисов комунето! Само и само да са на власт! Ами влезте в нета и ЧЕТЕТЕ <ЧЕТЕТЕ И ПАК ЧЕТЕТЕ ДЕЦА ЗА ТИЯ УБАВЦИ Днешните "демократи"! Не съм го писал това там аз!!! Там пише всичко за всеки! Па после

189

Гражданин

преди 3 години

Хе-хе-хе,на тая все другите й виновни ?! Щом дадено решение не е излязло от БСП и дру гарката Нинова ТО Е ГРЕШНО И НЕПРАВИЛНО !Нинова,по-полека,че от яд може да се ... пръснеш ха,ха,ха ! Време е и ти и твоята партийка да се омитате от българската политичес ка сцена ! Айде,чао !!!

188

Анонимен

преди 3 години

на Нинова.ЗАщото нйната 1 ва партия беше СДСЛъжа. Седесарска лъжа

187

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавото на този фарс е изплуването на диригента Божков-черепа! Картончета ли е обещал да раздаде на всички гласували за него! За какъв морал изобщо се надпреварвате да многословите тук! Това ми било "новото", "промяната за доброто"! На кого ве - явно на черепа! Сега окончателно стана ясно - в парламента 165 слуги на сатаната! Ми то, какво излиза - Борисов е ангел бе!НАРОДЕ-Е-Е, ГУБЯТ ТИ ВРЕМЕТО! МАМЯТ ТЕ НАРОДЕ! ПРОВАЛЯТ ТИ ЖИВОТА!

186

Анонимен

преди 3 години

Не може да има герб без БСП и ДПС .Това е единството на триадите.

185

помнещ

преди 3 години

" Бюрото" на др Нинова най после осъзна нещо съвсем друго!-:) Че Слави е вдигнал мерника,не само на ГЕРБ "партията" на бившето комунистче и борче пребоядисало се за една нпщ в "демократ"! Но и на БСП "нейната"партия.Казвам нейната и ще кажа ЧЕ БСП НЕ Е НЕЙНАТА ПАРТИЯ на Нинова.ЗАщото нйната 1 ва партия беше СДС като нейн редови чледн! Та вдяна Нинова,защото много и се "управляваше" най после! Но Слави и отнема тази възможност! СЛАВИ ВИ ИЗХВЪРЛЯ НА СМЕТТА ГОСПОЖО НИНОВА! С ГЕРБ ТАМ ВИ Е МЕСТОТО!

184

Борис

преди 3 години

Това което може Слави е да прави хубави концерти, политиката му е тъмна Индия, не знам, защо младите хора и ниско образованите в чужбина се хванаха, като удавник за сламка, ще идва новия спасител, който започва да раздава пари и стандарта го вдига, като в чужбина, само дето, за да го има този стандарт, трябва, някои да работи, а не да се чудят фирмите, откъде да укрият данъци и Ромите да са на държавна издръжка!

183

Анонимен

преди 3 години

Моделът Борисов излезе бетон арме. Нинова ще трябва да извика бомбаджиите на началника си Путин дето взривяваха военните ни заводи да разрушат модела.

182

Анонимен

преди 3 години

Ей тоя модел Борисов няма разграждане. 165 майстори рушители се събраха с чукове, кирки, лостове и взрив и пак не могат да го разградят. Моделът излезе по здрав и от Мавзолея на Тарабата. Работата е сериозна, щом и партията разрушителка БСП не може да се справи с модела.

181

Абе

преди 3 години

Славчо Трънски, другарката Нинова сигурно се сеща за тази легенда на БКП. приликата със Слави Трифонов е че последният сам се насади на тръни по най-гениалния възможен начин.

180

Анонимен

преди 3 години

Ти подавай оставка не протакай ,мани другите ,махай се.Май искаш да гушиш,ама няма ***.С Гечката и партията достатъчно злини причинихте,Ге...ката ви трябва да ви видим раирани костюми.

179

Явор

преди 3 години

Ама вие, г-жо Нинова тая възможност май, вашата партия, я пропускахте 12 години. Случайно ли я пропускахте, я си кажете?!

178

Абе

преди 3 години

Славчо сега трябва да уволни всичките си сценаристи, да дръпне шалтера на измислената си партия и да си гледа старините, а защо не и да се ожени най-накрая, поне едно смислено дело в живота да има.

177

Анонимен

преди 3 години

Тез пък от бесипету кой ги бръсне за слива?

176

оставка

преди 3 години

Сега е ред да президента, който губи времето на народа с такива търтеи да подаде оставка и да отстъпи на някой по-работоспособен.

175

Излъга ни Славчо

преди 3 години

Ние от протеста имахме едно желание СЪД И ЗАТВОР ЗА БАЙХ0ЙЯ И КАСКЕТЯ, а не да си правите лични сметки ....мнозинство имахте от протеста достатъчно БСП, ИТД, ИМВ, ДЪБЪ поне да направите правителство с няколко спешни задачи за НС.Излъга ни слави и ще си платите за това!!!!

174

Ха-ха

преди 3 години

Ти да мълчиш. Нали си основно звено на модела Борисов

173

Нинова е права

преди 3 години

Слави можеше да стане национален герой!!!! Но явно се потвърждава мнението, че Дългуча си е продукт на ДОГАНЯ и Джипко Бибитко и ще си ги върне на бела кобилка!!!!

172

Анонимен

преди 3 години

Идвам !

171

Анонимен

преди 3 години

Подлъгаха ни протестърите, това се получи. Намазаха ни ските с вакса и ни пуснаха да се пързаляме.