13

Анонимен

преди 3 години

В един магазин, от който редовно си купувах агнешкото през предишните години, цената скочи от 14,90 на 18,90 за агнешка плешка. Май ще пропусна агнешкото тази година.

12

Анонимен

преди 3 години

Не ям ангешко - смърди ужасно и има неприятен вкус на козешка кошара.

11

Анонимен

преди 3 години

Агнешкото има малък рандеман - под 50 % - смятайте.Щом чобаните му искат 6-7 лева живо ( поне 2-3 кг. вода ...и сещате се какво) цената му идва около 15 .Кожи надали купува някой вече.Печалбата му е ена главичка и две кила (има няма ) карантия.Може би по- ниска цена могат да си позволят големите вериги, купувайки много на едро на по-ниска цена.И едно клане (ако си го купиш и неможеш да го оправиш) е поне 10 лева...пък и коко пъти ядем агнешко в годината в края на краищата...

10

А познайте

преди 3 години

Ако не си купим за празника агнешко, каква ще е цената му след празниците? Като ни вземат за балами, търговците е редно и ние да им покажем, че не вървят евтините им номера със спекулата. И ако това е бъдещето на търговията в България то не трябва да се сърдим на екскурзията за пазаруване в съседните ни страни. Нито сме коректни към купувача, нито сме учтиви, а за почтеност да не говорим!!!

9

ПроСоТо

преди 3 години

Първо:-СПЕКУЛАТА с "интересните" храни по "празниците" НЕ Е НОВОСТ!!!!..По света НАМАЛЯВАТ цените,но в..ПОБЪРКАНАТА Територия ги..УВЕЛИЧАВАТ....Но такъв е "закона" за търгаша български!..Второ:-"Великден" НЕ е "празник,в който преяждаме с агнешко и са "чукаме" с вапцани яйца"!!!!!!!!!На тоя ден БИ ТРЯБВАЛО да ОСЪЗНАЕМ,че Възкресението В ИМЕТО на Исус е това,от което се нуждаем!!..НЕ от ядене на ягнета,пиене на вино и ракия и друсане на кючеци!..

8

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Исус не случайно е казал:"търговците вън от Храма..."Кило картофи ги взимат на 30стИнки килото от нивата, на борсата в Дружба вече са на левче, а ги купуваме на два лЬОа.И в крайна сметка тия, които изнасят цялата тежест да градят взимат най-малко пари, а "тарикатите" обират каймака.

7

:)

преди 3 години

Миналата година си купих свински врат, тая мисля същото да направя, като има балами да дават по една торба пари за агнешко, що па да нема тарикати?

6

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Я моем да си позволим агнешко,но нема го направим по неколко причини!? Че си напрайм салата,комшийката че сготви коприва и лещичка и че му седнеме на домашна ракийка...

5

Elf

преди 3 години

Здравко Безински от благоевградското село Изгрев -DGDuha

4

Анонимен

преди 3 години

Нали искаме висок стандарт...все от някъде трябва да се започне ха ха .

3

РусенецЪ

преди 3 години

Агнешкото в Гюргево /Румъния/ ми е точно на 11 лева. Шиле - 10 лева. Гюргево ми е точно на 6 км. И картофи, и зелен лук и чесън, и кисело мляко, кашкавал и сирене си купувам от там. Изобщо не ми дреме за цените в България.

2

ВАЗ 2101

преди 3 години

Ами прекупвачите и всички лакоми **е по веригата д аго да си ги ядат агнетата сами! Няма да се свърши светът

1

Анонимен

преди 3 години

яжте фурмите на П__еевски. Доган изнеся тоново агнешкото със самолети за емирствата.А, вие яжте фурми.