27

Анонимен

преди 3 години

Така е като имаш твой човек на подходящото място. Ще си счупят краката от бързане на обявят мораториума за противоконституционен. И на тях трябва да им искаме оставките.

26

Анонимен

преди 3 години

Крадците заведоха дело !!! било законно да Крадът ! Е,нема такава държава и толкоз наведен и робски народ !

25

ПРАВОВА ДЪРЖАВА

преди 3 години

До митко ТАКА Е МИТКО И ПЪТЯТ НА БОЖКОВ И СИЕ Е ПОСТЛАН С ДОБРИ ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ- СТАНАЛИ ЗА 4/5ДНИ, ЦЕЛЯЩИ ДА ВЪРНАТ БОРЧЕСКИТЕ ГОДИНИ И ВРЕМЕТО НА БЕЗЗАКОНИЕТО И ОПА....В ЕВРАЗИЯ, НАЧИ В ЕВРОПА ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ, НО ВИЖ В ЕВРАЗИЯ ПЪРВИ....И ЗАБЕЛЕЖИ КОЙ ИМ ПРЕЧИ- ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР, А ЗАЩО- ЗАЩОТО СГАЩИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ПРЕХОДА, ДОКАРАЛИ НАРОДА СИ ДО МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ- ПОЗОР

24

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОСъс сигурност не си юрист, дори нямаш минимални познания. Същото невежество показваш по всички теми, но не пропускаш да пишеш, да лъжеш, да плюеш.

23

Анонимен

преди 3 години

геП са Нагли и Дебелокожи ! - заведоха дело ,защото Народното събрание иска да им спре далаверите ! Дело заведоха ! - Нааглоост ! в последните си дни назначават бордове,подписват договори и концесии , това е узаконена АМА КРАЖБА !

22

Жоро

преди 3 години

Грозната мутра РезиЛдент, да излезе и да каже до кога ще бави процедурата с мандатите. Видя се колко са долни и той и всичките ченгета в президентството, на практика насилствено вкарват държавата в тежка криза, за да могат да овладеят властта, погазвайки закони и всичко.

21

митко

преди 3 години

Страх тресе всички в крадливата групировка Герб.Времето им отмина.Пътя пред Боко Тиквата и сие е един-към централният затвор.

20

Анонимен

преди 3 години

Хаджигенов предлага законопроект според които полицаи и военни да могат да стават депутати и министри. Припомням, че според най-новата ни конституция Армията и Полицията са ДЕПОЛИТИЗИРАНИ. Обратният вариант значи връщане на ДС!

19

Анонимен

преди 3 години

сто процента машинно гласуване също е противоправно. Както и електронното гласуванеВ Българската конституция е записано, че ВСЕКИ БЪЛГАРИН НАД 18 ГОДИНИ ИМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА?Да вменяваш стоп роцента машинно и електронно гласуване е да вменяваш един вид образователен ценз, без Конституцията да го допускаОтделно- тайната на вота с електронното гласуване е под въпрос.

18

Анонимен

преди 3 години

Протестърстките партии правят противоконституционен закон до противоконституционен закон.Съюзът на адвокатите вече се произнесе че препитването на началниците на ВКС и ВАС е противоконституционно. Слагат им под е един общ знаменател с Главния прокурор е голяма грешка.

17

Анонимен

преди 3 години

Протестърските партии готвят и мораториум върху тегленето на средства от депозитите на гражданите.Искат да ни забранят да разполагаме с парите си с мотив, че държавата била много зле и нашите средства да отиват в Министерски съвет.

16

Анонимен

преди 3 години

Да обявиш мораториум, значи да обявиш фалит на държавата. Луканов обяви мораториум по дълга и Западът спря всички плащания.Припомням, че тогава не бяхме в ЕС, нито в МВФ имахме малко по-свободна банкова политика и въпреки това мораториума ни се отраз негативно.

15

Анонимен

преди 3 години

10 - до момента има ДВА мораториума, които са падали в Конституционен съд.Второ - ние сме във Валутен борд, МВФ, Банков Съюз, ЕС...нямаме право на собствена финансова политикатрето -блокира се дейността на цялата администрация - сега например трябва спешно да се назначи нов председател на Апелативния съд в 14 дневен срок -закона го изисква, но първо трябва да се извърши преназначение на стария Председател - пак по закон - а те го блокират

14

По-зле е

преди 3 години

14 Била е Парламентарен сътрудник на Христо Бисеров....иначе като юрист е гола вода Гледам я като член в Правната комисия как се държи от нея лъха злоба, каквато никой предсадетел на Парламент не си е позволявал. Първо говорие за "Ние" и "Вие". В качеството си на председател на парламент няма "ние", няма "вие"Второ обръща се към депутати на малки имена "Деси, къде е министъра (за Ананиев)". Трето гласува противоправни текстове

13

Анонимен

преди 3 години

Тогава и КС участва в грабежа на МС. Не остана друго освен премахване на конституцията и закриване на КС, за да се защити народа и не се повтаря грабежа на ГЕРБ.

12

КВА ЕКСПЕРТИЗЪ

преди 3 години

До Сата НАТО КЪФ АНАЛИС, КВА ЛОГИКЪ ПОКАЗВАШ- НАПРАУ КЪРТИШ МИФКИ, НАПРАУ ПРАА АНАЛОГИЯ С ЕТО ТИА КОСТИНБРОДСКА, СМЪРХОЛЯН, ХАДЖИ ГЕНЧУ, ГНОМЧИК,ПИНОКИУ...

11

Знаещ до 9

преди 3 години

Не могат всички да са много красиви и да говорят правилно (като мен де). Ама е неприятно да се подиграваш на нечий дефект така. Аз го уважавам много като професионалист, що му трябваше да се вре в политиката...! А, сетих се ... а Вие?

10

Сата НАТО

преди 3 години

Няма съд, който да отмени този мораториум.Формулировката му абсолютно отговаря на ду ха на Конституцията и защитава държавния интерес.

9

Анонимен

преди 3 години

Хората на Мадридския крадец още обикалят постовете и още не можем да се спасим от тях. Богигардовете му, адвокатите му, блюдолизците му.Този пелтек не ставаше за нищо, беше безполезен омбудсман.

8

Гербави черва

преди 3 години

Това онзи Константин Пенчевли е , чийто син къта милиони в офшорни сметки в Люксембург.За един прокурор с каскет питам , дето не сметна за нужно да разследва случая.