16

Гошо

преди 3 години

До ВанкатаЯ се поинтересувай по колко години средно живеят тия животни на воля и в неволя

15

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Само мъчат животните - нищо друго.

14

Прав си

преди 3 години

Питай ги колко зоопарка са построили че дават акъл ?Какво му е на Зоопарка в София ?Знаят ли колко държавни средства са отишли за построяването и може ли някой сега да построи такъв ?Щом усвояват толкова пари по европейски програми да направят един !

13

Анонимен

преди 3 години

До ПреживялНа четири лапи, работата е да усвоява субсидии, дарения и т.н. Сега със зоопарковете надават вой за нов транш. Всички НПО-та са тотално пробити, всичко е лицемерие за пари. Покрай тях обаче на хранилка са медии, политици, бизнесмени и т.н., така че всичко е ОК, ние плащаме сметката, няма проблем.

12

Цялата истина

преди 3 години

Циркът който разиграват тези уж загрижени активисти е свързан с усвояването (открадването) на едни пари от еврофондове за опазване на животинския свят. Няма лошо. Но те нищо не правят (освен да прибират пари и да рекетират държавата).Ето пример :Такива като тях вчера броиха.....врабчетата ?!Други прибират бездомните кучета и котки и......И навсякъде тръбят че ги кастрират маркират и обезпаразит. А всъщност ги вземат от един квартал и ги пуснат в друг и обратно.Но парите се прибират.

11

Преживял

преди 3 години

Тези госпожици от фондация Четири лапи биха ли отговорили за един много неприятен случай с котка. В автосервиза дойде кола със заклещено в двигателя коте което виеше от болка. Успяхме да го извадим и да го успокоим. Но то явно беше с фрактури. Та обаждаме се на въпросната "фондация " и искаме съдействие. Познайте какво ни отговориха ? Със доста некоректен тон една истеричка ни обясни че това не било тяхна работа ?!?Без коментар.

10

Анонимен

преди 3 години

До Shark 10Човекът не е животно!!!!!!! Така може да пишете за вас, но не и за останалите.

9

Shark

преди 3 години

Зоопарковете трябва да бъдат забранени. В целия свят. Кой дава право на един животински вид - човека, да държи затворени други животински видове?? Ами ако дойде време човека да бъде държан в клетка? "Планетата на маймуните" може и да стане реалност някой ден.

8

4 лапи

преди 3 години

А на маймуните в НС даже им купуват костюми и ги возят с лимузини.

7

мишо бирочето

преди 3 години

тези животни не знаят какво е свобода. за добро или за лошо. гадно е наистина. ама и в западна европа е същият гърч. отидете в мюнхен и ще ви се приплаче. същата мизерия като в айтос.

6

Анонимен

преди 3 години

Българските зоопаркове са отвратителни! Животните живеят в ужасни условия! По отвратителен е само зоопарка в Белград, там държат в ненормални условия животните

5

Анонимен

преди 3 години

До House M.D. 4Не, те само ще захлебват по стара българска традиция.

4

порко подрисоф

преди 3 години

ей ся ше разпиша едни 300 мелеона за къщички за мечки. чекайте де ми е химикалката. очакван нобелова награда за мир.

3

House M.D.

преди 3 години

А "4 лапи" ли ще платят масрафа?

2

Ванката

преди 3 години

Прави са. Животните са затворници до живот в тези клетки - не знам дали се осъзнава това. Цял живот зад решетка, от бебе до старец! Ако няма истински и нормални условия, зоопаркът трябва да се закрие!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Е пуснете ги на свобода животинките тогава, да видим какво ще стане.