12

Анонимен1

преди 3 години

Слава на Русия и Китай.

11

Ботев

преди 3 години

В Турция етническите българи да имат право да се гласуват само тези, които са раждани след 1960 година, и когато станат на 80 години вече да нямат право да гласуват. А техните деца да нямат право да гласуват, защото са етнически българи. От какво се притеснявате? Това е нашата държава и правилата са наши.

10

Вазов

преди 3 години

Борисов се хвали, за пътищата, за добавката от 50 лева за пенсионерите. А всъщност тези пари са от Европейсият съюз и е длъжен да го направи това. А ако не беше ЕС. Парите от нашите данъци само за джоба му нямаше да стигнат,както за него така и за всичките от неговата партия. А парите от нашите данъци къде са? За помощи на маргиналите ли? За тези,които не не ни уважават. Ако искат ц.....е да получават помощи трябва да имат задължения към държавата, да си плащат осигуровките и вноските за пенсия, а помощите им трябва да бъдат намалени или направо спрени. Защото не ги интересува какво се сл

9

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

8

baggio82

преди 3 години

До АнонименИ къде казва, че е негова?

7

Очуден

преди 3 години

"...по пътя към южната част на Тихия океан" Не знаех, че Средиземно море има излас към Тихия океан

6

Анонимен

преди 3 години

До 5Ако някой се засели някъде и минат 10 години, земята става, ако никой не оспори това.

5

Брутално но Истина..

преди 3 години

Сега някой италиански общинар от мафията ще направи необходимите промени в кадастриалния план на острова за да може предприемчив бизнесмен да започне строежа на луксозна"подпорна стена" с два ресторанта,бар и спа ценътр точно там,върху розовия пясък и животът ще тръгне нормално и спокойно.Островчето с неговата уникална природа и близост до Сардиния и Корсика го прави доста привлекателно за туристическия бизнес.На някой италиански бизнесмен му е писнало да чака дъртия Мауро ***.

4

Любен Каравелов

преди 3 години

До 5: Прочети разказа "Горски дух" на Николай Хайтов. В него се описва същата ситуация като тази от статията горе.

3

Анонимен

преди 3 години

До Не ги е срам !Неговата къщичка? Да не би да я е купил? Това е ПУБЛИЧНА собственост и като такава принадлежи на обществото, а не на един конкретен човек. Много романтично звучи как го "гонели" и го защитавате, но ако някой реши, че еди коя си градинка е негова и се засели на нея, веднага ще го подгоните с полиция, нали?

2

Ей сега

преди 3 години

Кьщички през крив макарон ще гледашВьтре на топло вместо да досаждаш от сутрин до мрак

1

Няма

преди 3 години

Да им се дадем на тия навлеци