367

До 427

преди 3 години

До АнонименДа минат предсрочните избори и тогава ще видим,кой на кого вярва.

366

защо

преди 3 години

Забележете,че гледаме глупостите на Гала по 3часа,но едва споменават какво ново е прието в парламента.Трябва човек да си вземе отпуска да чуе и види какво става.Медиите усложливо траят.Занимават ни с принцове и принцеси,нещо което не ни интересува точно сега.Канят се само политолози ,които фетишизират Герб.

365

Анонимен

преди 3 години

160 депутати им са недостатъчни да управляват. Айде новите, покажете как се прави. Да ама не, щото сте лъжливи крадливи мишки. Ако някой ви беше повярвал, сега целия народ е наясно, че не ставате!!!

364

Даа!

преди 3 години

ИТН н еса вчерашни , не попаднаха в капана на Борисов и ДПС .ДПС се надяваха ИТН да им разчисти пътя на ГЕРБ , и после ИТН да им стане СЛУГА . А Борисов пък искаШЕ ИТН да направят кабинет , след което да се провалят заради гласовете при гласуване в НС от ДПС и БСП , ... и да ликува !

363

Има Такива Наглеци

преди 3 години

"Слави, Мая, ДПС и БСП блокират помощите от 50 лв. за над 2 милиона пенсионери. Причината е, че тези пари не могат да бъдат отпуснати от Министерски съвет, който е под мораториум." ..... Излъгахме Този Народ обаче изобщо не сме против 10 000 лв заплата на новите депутати.И това е минимума. От комисиите отделно лапачка. А и президентчето покрай нас ще се облажи с нова заплатка от 30 000 на месец.

362

ГРАЖДАНИН

преди 3 години

Борисов, ами като си толкова "смел" защо не се яви в НС (вече няколко години бягаш) и да отговориш на зададените въпроси, а се скри като МИШКА! Няма да се учудя ако следващия път си бременен и си в болницата да раждаш. АМА ДРУГИТЕ БИЛИ СТРАХЛИВЦИ,А???

361

да добавя

преди 3 години

Банкянски екс...........мент !

360

ъ

преди 3 години

Ами ти като беше първи що не направи това пусто правителство бе смелчага ? Та па видите ли другите били страхливци !

359

КЛ

преди 3 години

Тоя да си взима ***.ит.е с, които се разбира добре и му слушат глупостите и да се скрият някъде, че омръзнаха на всички. Като спре да се оплаква, ще започне да кълне като стара баба.

358

Анонимен

преди 3 години

стига сте го цитирали този

357

Народна поговорка

преди 3 години

Не го пускат в селото, той за къщата на попа пита.

356

Тъп@нар

преди 3 години

Абсолютен, който се тресе от страх!

355

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига глупости подпорке . Дългът 2010- 10 млрд лева , 2021 30 -млрд лева . Фискалният резерв 8 млрд лева. В него влизат и сребърният фонд и резерва за Козлодуи и още няколко фонда които не трябва да се пипат . Остават под 1 млрд лева .Последните няколко месеца разпределени 5 млрд лева между приятелски фирми . Явно във вашата партия са свикнали да говорят по чобански . Нали такъв ви е ръководителят и списъчният състав от калинки .

354

Anonymus

преди 3 години

Борисов няма никакво право да коментира кой бяга от отговорност, кой е страхливец и тн. Той самият вече 10 години бяга по тъч линията на сантиметри от избягването на отговорност. Много знае да говори, но малко да върши работа. Когато хората протестираха против неговото правителство веднъж не го видях да излезе да поговори с хората. Айде стига с тия промивки на мозъка.ПС. Тиквени тролчета задействайте се!

353

До тц тц

преди 3 години

Стига с тия мантри: първи по корупция, кой го казва и защо? Защото най-много наши глашатаи го разпространяват. В Америка каква е корупцията, ама там не може така да си говориш. Последни по заплати, ама виж при какви цени, каква ти е покупателната? Здравеопазване-малко ли пари се наливат, но системата я създаде Костов. Свобода на словото! Абе, ти наистина ли го мислиш? Тук не само, че е свобода, тук направо си е свободия. Всяка партия без управляващите си има телевизия, всеки олигарх, и плюенеее!

352

Анонимен

преди 3 години

До 11Точно така!От всички там ,г-н Борисов и ГЕРБ ,са тези които могат да управляват добре,имат грешки не всичко е както трябва да е в България, с такъв умен интелигентен ,културен ,възпитан ,духовно богат народ. Но за този момент, няма КОЙ по- добър да дойде на власт! ТОВА УМНИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД трябва да разбере . ЗАЩОТО Е МНОГО ЛЕСНО ДА ВИКАШ УУУ ..И ДА СЪБАРЯШ ,НО Е ТРУДНО ДА ГРАДИШ!Как е възможно народа на тази държава особено младите поколения да са толкова опростели и неразвиващи се?!

351

Очакване

преди 3 години

Когато публично те обиждат, обвиняват или набеждават елементарния отговор е: изпращаш призовка от съда. Питам Борисов дали го е направил и, ако не, защо!? Всякакво друго оправдание колко си над нещата не върши работа. То не беше от президент, журналисти, политици и всякакви ***, а Борисов само се усмихва. Да, ама за обикновените гласоподаватели един силен и убедителен отговор е нужен, иначе остава съмнението ами, ако..! Така би постъпил всеки чист пред съвестта си. Обществото го очаква от Бор

350

11

преди 3 години

Ами прав е боко. Няма друг, който може да го замести.

349

Анонимен

преди 3 години

БЕЛОСЛАФ ОТГОВОРИ НА БОРИСОВ- ...ТОЙ НЕ БИЛ СТРАХЛИВЕЦ А КАМИКАДЗЕ- САМОУБИЕЦ...ЗА МЕН Е БОЛЕН, НО АЛЧЕН ЧИЧАК, КОЙТО МНОГО ОТДАВНА НЕ СТРУВА И ШЕПА СТОТИНКИ, А СЕГА ГОСПОДАРИТЕ МУ ГО ИЗПОЛЗВАХА И ГО ЗАХВЪРЛИХА.

348

ЧАКАМЕ ОБЕЩАНОТО

преди 3 години

До Читател ПОЗВОЛИ ДА ТИ НАПОМНЯ- МИН ЗАПЛАТА 2007Г- 160ЛВ, СЕГА 650ЛВ, УЧИТЕЛИ ЗАПЛАТИ 2007Г- 275ЛВ, СЕГА 1300ЛВ, МИН ПЕНСИЯ ТОГАВА 85ЛВ, СЕГА 300ЛВ, ТОГАВА ИНФЛАЦИЯ 11.9% СЕГА ЗА МЕСЕЦ МАРТ- 1.3%, ТА ЗА КАКВО НАБУТВАНЕ ПРИКАЗВАШ- И ОЩЕ ЗАЩО ВСИЧКИ КОИТО ОБЕЩАВАХА ДВОЙНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ВЕЧЕ СИ НАПРАВИХА САМО СВОИТЕ ДОХОДИ ОГРОМНИ,А НАШИТЕ КОГА....