25

Анонимен

преди 3 години

Разпитайте българи и ще намерите по интересни истории за живота, Тъпо е да се ходи до Украйна и да се върнат с толкова безсмислена история.

24

Киро

преди 3 години

50 човека, не 5 са починали, даже реално никой не е починал. Стига глупости, изпуснатата радиация от реактора е толкова много, че със 100% сигурност, без да се правят проучвания е ясно, че при хиляди души е спомогнала за развитието на ракови заболявания. Все пак всички носим "дефектни" клетки, трябва ни просто катализатор за да развием рак, най-голямото изпускане на радиация, причинено от хората определено е такова събитие.

23

Анонимен

преди 3 години

До Муахаха 4Мда, красиви са. Цял свят ги знае. Украинки, рускини... Много красиви. И много употребявани. Ама щом нямаш нищо против да си там, където преди теб са били още 9934 момъка... да ти е сладко! :)

22

бай Иван

преди 3 години

Когато стана аварията бях командировка в София?Имаше два реда към последните страници на в." Работническо дело",където отбекязаха събитието.От колеги разбрах,че химиците са замерили радиацията,която е много над допустимото.Радиоактивният облак е засегнал повече южна България.Пи това време в района ни косяха и хранеха кравите с ребко.Съответно радиацията в млякото и на децата....Партийните *** си хранели семействата и родата с еко храни от държавният резерв...!

21

ВАЙ ВАЙ

преди 3 години

"Мисирките" колко са неграмотни. Едно заглавие не могат да напишат, ама имат мнение. Няма КОЙ да ти каже. "***"!

20

и колко да са ?

преди 3 години

Според мен - всички ще починат в следващите 100 години. Живота не е безкраен.

19

Анонимен

преди 3 години

Това са ми едни от ранните детски спомени. Тогава ми е било забавно, но сега като се сетя как учителката в детската градина ни плашеше с радиацията и в нашите представи тя беше нещо като Баба Яга, вече не ми е сменено. Особено след като загубих приятелка заради левкемия.

18

Анонимен

преди 3 години

София си е Припят от всякъде, 35 години са минали и не се отличава особенно...

17

Анонимен

преди 3 години

Рушко сделано. Все нормална.

16

Анонимен

преди 3 години

и сега щом ни облъчвам колко опасна е аварията, остава отворен въпроса защо втори блок затваря 1991г. третия затваря 1996 а последния блок чак 2000г. толкова много години след аварията?https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%95%D0%A6_%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB

15

Киро Рамбото

преди 3 години

Ко ше прайм ся? Не е хубаво да мислиш толкова за миналото. Истинският мъж гледа само напред и нагоре. Истински мъж като мен, например.

14

Анонимен

преди 3 години

Чернобил е в Украйна и в бившата Украинска съветска република.Украинските некадърници да не се крият днес и да се крият зад Русия.

13

Анонимен

преди 3 години

Всичкото зло идва от Русия.

12

:(

преди 3 години

За съжаление България е една от най-пострадалите държави! По нещастно стечение на обстоятелствата въздушния поток отнесе радиоактивния облак над България, а валялия дъжд посипа земята и хората (изкарани и на 1-во майската манифестация под този дъжд). Политбюро скри проблема, не раздаде на хората йод и не унищожи радиоактивната селскостопанска продукция. Вследствие на всичко това в огромна степен, е този зловещ бум на онкологични заболявания при българите!

11

мухахахаха

преди 3 години

Какво друго може да се очаква от руските некадърници, които нямат капацитетът да сътворят дори една читава кола???

10

Анонимен

преди 3 години

Добра статия само и липсва едно допълнение. Напишете за кучетата с пет крака и родените деца с по три ръце Някой без ръци и крака а други без пръсти на ръцете и краката.

9

Тошо селянинът

преди 3 години

Ще мълчим!!!

8

Въх че заглавие..

преди 3 години

.. просълзих сА!

7

Анонимен

преди 3 години

На този ден през 86-та (бях 3-ти клас) дядо ми, който тайно слушаше радио Свободна Европа не ме пусна на училище, като накара баба ми да залепи всички фуги на на прозорците и вратите с тиксо и лейкопласт. А тя като медицински работник ми даваше да пия вода с йод и така 2 седмици не ме пускаха навън да играя.

6

Комитата от Пекин

преди 3 години

ще Възродят Европа с Чисти Китайски Ариици след като Уханската Чума си свърши задачата!