25

МУНЧО

преди 3 години

РАДЕВ СТАНИ БЪЛГАРСКИЯТ ЛУКАШЕНКО.СТЪКМИ ВОЕНЕН ПРЕВРАТ И РАЗТУРЯЙТОЗИ КАЛПАВ ПАРЛАМЕНТ.

24

блажени са веующите!

преди 3 години

До Анонимен - Ако успеят да елиминират тези около 700000 несъществуващи избиратели в повече (гласовете за ГЕРБ)...Как хубаво е да се отдаде човек на сладки мечти!Реалността ще се окаже различна!

23

хе-хе, хареса ми!

преди 3 години

До Анонимен - ЦЯЛО ЛЯТО СМЪРХОЛЯН КРЕЩЯ ПО УЛИЦИТЕ, А СЕГА В ПАРЛАМЕНТА СЛАДКО СИ ПОДРЕМВА И СЕ СТРЯСКА ПУЛЕЙКИ ОЧИ- ЖАЛЪК И СМЕШЕН.Стар човек, какво да направи повече! Мяткаше се по улиците през лятото, умората го налегна, дреме и сънува, радва се дупетатството.

22

Анонимен

преди 3 години

Ако успеят да елиминират тези около 700000 несъществуващи избиратели в повече, от реалния брой на избирателите, които странно как гласуват все за ГЕРБ, то ГЕРБ няма и да прескочи онези 4% и да влезе в парламента.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Да но сканират подпис ако можеш да пишеш! Барабар с мажоритарния вот ще падне най голямото купуване на гласове!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Господин "компариращ", гласувнето по пощата не гарантира, че гласът няма да е купен. Говорим за България. А и в САЩ, както видяхме вече на няколко избори, имат трески за дялане. Вярваш ли на Български пощи? А на тези от Мозамбик да доставят бюлетината на българския гражданин?

19

334

преди 3 години

Напред към нови избори - но с променен изборен кодекс! Слави, с теб сме!

18

Ами да

преди 3 години

ИТН (Слави) излъгаха хората. Няма мажоритарна система, а сега няма и правителство! Повече няма да гласуваме за тях. Нямат място в парламента, само да лапат големите заплати.Тошковци и тем подобни некадърници. Убиха надеждата на хората! Това не е партия, а сбирщина! Сижалявам , че гласувах и на референдума за тях!

17

сминдух енд чесън

преди 3 години

Не на последно място,пазете Антоанета Стефанова,ще се опитат да я разкъсат най вече мисирките.

16

Анонимен

преди 3 години

Стига омрази и инати.Поне в Страстната седмица сега лрочетете по-внимателно за думите и делата на Христос ден по ден от днес до Петъка.

15

1

преди 3 години

Направете вота мажоритарен, пък си глсувайте колкото искате.

14

Анонимен

преди 3 години

Гласуването по пощата ГПП е отработен процес в САЩ и там хората, особено възрастните, масово гласуват по този начин.Само че в БГ е опасно за парламентарните партии, защото проверката е двустранна: сканиран личен подпис, който се компарира с твоя. Така че Професорът няма как да лъже с протоколите.Тези думи, които премиерът произнесе за това гласуване, са измислици на лидера на управляващите. И не само ББ ще изреве, а и БСП, ВМРО, местните партии и затова бягат като дявол от тамян от ГПП.

13

Анонимен

преди 3 години

ЦЯЛО ЛЯТО СМЪРХОЛЯН КРЕЩЯ ПО УЛИЦИТЕ, А СЕГА В ПАРЛАМЕНТА СЛАДКО СИ ПОДРЕМВА И СЕ СТРЯСКА ПУЛЕЙКИ ОЧИ- ЖАЛЪК И СМЕШЕН.

12

Анонимен

преди 3 години

Стига съдиране кожи от гърба на народа!Какви са тия лигавения избори след избори на конвейер. Растат цените на вода, ток, парно и какво ли не, те пак ше седнат да броят мухите и гаргите с избори. Мая да се напъне за третия мандат и да покани Б.Б. за помощ и акъл.Егото настрана и - умната., Без офлянкване. Хората чакат нови социални политики. Което и да е името. Важно е да може да върши работа и широкият свят да го орипознава за надежден.

11

сминдух енд чесън

преди 3 години

Човекът без менискус и подопечните му протежета я започнаха от първия ден след изборите.

10

Анонимен

преди 3 години

Едва ли щяло да има сериозни промени в изборното законодателство.Българският народ иска промени, но амбасадата не разрешава.Ще правим избори, докато ГЕРБавата им прислуга (Табаки) победи.

9

българин

преди 3 години

До: номер 2Добре, а ти какво друго решение предлагаш?

8

Анонимен

преди 3 години

Долу парламента и изборите! Да живее Конфедерацията!

7

Анонимен

преди 3 години

Политолози-Демагози-Носорози-Не ги слушайте. Гласувайте На наближаващите нови избори за една от 3-те партии, които разбиват с чук статуквото - ИТН, ДА БГ или ИМВ и всичко ке е по-добро за бъдещето на децата ви. Българи от чужбина, мобилизирани се. Ще ги разбием

6

Смях

преди 3 години

Че тя обстановката е предизборна още от първия ден.