19

Тано Кариди

преди 3 години

Откакто гледам "Октопод" по БНТ2, няма желание да живея по тези места. Там мафията коли и беси. Човек не може да бъде сигурен, дали утре няма да го застрелят на улицата случайно при опит за убийство на някой мафиот.

18

до 7

преди 3 години

Силно съветвам, ако родителите ви не са мързеливи потомствени текезесари, а идейни хора, да купите такава къща. Ние имаме две- една за моите родители и една- за жена ми. Едната дори върви с лозе. Задължен си да вложиш в нея определена сума на година за реставрация, като тази сума е нищо на фона на едни добри доходи. ИНвестицията си струва. Едната вече я даваме под наем през онлайн платформите. Данък 1000 евро?! Доста далеч от истината. Данъкът е 0 през първите години на реставрация.

17

Анонимен

преди 3 години

Цената на имотите в еврогейския съюз е два за лев ;) Това е извода от еврогеизма

16

Жега!

преди 3 години

За тоя дето живеел в измисления си свят няма да говорим ... Внимавай какво говориш за другите да не се окаже, че говориш за себе си. Носи северният вятър малко пролет и дъжд.А един много ама много зъл човек ще го намерите на север, а в състоянието в което е няма да ви хареса, обаче ....

15

Жега!

преди 3 години

150 години вие се отнасяте с нас като тия дето не трябва да ги има на тоя континент - след като няколко пъти през последните 1350 се опитайте доста качествено да ни затъркате.Моята роля вече е към края си, минаваме на второ действие.

14

Жега!

преди 3 години

Седим си аз и ти като некви нормални типове и пием кафе:Понякога чувам гласовете на копилетията дето съм помогнал да очистим, а някой съм проявил инициатива, която е отишла някъде , заради нещо , което съм намерил и/или са направили. И осъзнавам, че не чувам гласовете им, а чувам вещите и предметите, които са оставили след смъртта си. Понякога ме обвиняват, друг път си признават, понякога мълчат в недоумение как сме ги хванали, понякога преди да са изиграли ролята си. Срещу целия свят уцелих .

13

Анонимен

преди 3 години

***, като преписваш дословно статии от CNN, проверявай все пак къде се намира това и какво е! Не е град, а е община!

12

Анонимен ММА

преди 3 години

До АнонимеНи аз съм разговарял бре драги ми смехурко.

11

Fena

преди 3 години

Всъщност съм виждал на живо една схема на италианските тарикати (не знам дали са мафия или не, но са тарикати с пари). Водят в едно малко градче до Неапол (мисля, че се казваше Кротоне) няколко хиляди *** от Румъния и България. Местните до такава степен полудяват от съжителството с мръсните си комшии, че продават имотите си на безценица, сещате се на кого. А Кротоне е на морето.

10

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеННаистина е така, мафията убива южна Италия!Много италианци са избягали в Германия и Англия, именно за да избягат от този беден район, а е беден,опасен и мизерен заради мафията! Мафията задушава Италия,просто не сте виждали документални филми какво се случва там,опасно е!

9

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да изригне тоя вулкан. Или по добре тоя в йелстоунСветът ще бъде съвсем друг

8

Анонимен

преди 3 години

До 1ВеселинъВ съвременна Италия папата няма икономическа и политическа власт ,за да е отговорен за положението в Италия.

7

АнонимеН

преди 3 години

ИСТОРИЯТА ИМ Е ЕЛЕМЕНТАРНА!!!КАК ОБЩИНАТА ЩЕ ПРИДОБИЕ НАД 1000 КЪЩИ!!!!--------------------------НИТО СЪМ ХОДИЛ НИТО СЪМ ПРОЧЕЛ НЕЩО!!!НО 2 И 2 ПРАВИ 4ДАНЪЦИТЕ ИМ СА НАД 1000 ЕВРО НА ГОДИНА !!! ЛЪЖАТ ВИ ДА СИ КУПИТЕ КЪЩА ЗА 1 ЕВРО ЗА ДА ВИ СМУЧАТ С ПО 1000 ЕВРО НА ГОДИНА В ДАНЪЦИ!!И АКО НЕ ГИ ПЛАТИТЕ ВИ КОНФИСКУВАТ КЪЩАТА ;D

6

Анонимен

преди 3 години

Ето това прави мафията - убива хора ,села и цели градове!Южна Италия е много бедна именно заради мафията и се обезлюдява, а цяла Италия е зарината с токсични отпадъци, пак от мафията, когато няма законов ред, който да се спазва от всички, така става!В България е същото - мафията обезлюди селата,градовете,България,защото не ги интересува бъдещето и доброто на страната,добрия стандарт на живот на населението,а грабят,грабят,грабят,ненаситно и унищожават,дори българския бизнес задушават!

5

Анонимен

преди 3 години

Напълно нормално за времето в което живеем.Пълнят се големите градове ,а селата умират ,трябва да стане някакъв световен катаклизъм ,та нещата да се променят!

4

Муахаха

преди 3 години

Купети си Апартамент за 200 000 в София, това Италия е бита карта!

3

АнонимеН

преди 3 години

До Веселинъ 7112136860РАЗГОВАРЯЛ СИ ТИ, С НА МАЙ-КА СИ ПУ-ТКАТА!!ТОВА Е ПЛАНИНСКО ГРАДЧЕ НАВРЯНО НА ТАКОВА МЯСТО, ЧЕ МИГРАНТИ Я ИМА 10 Я НЯМА!

2

Анонимен

преди 3 години

В България е най зле. Оставка на ГЕРБ веднага и на Бойко диктатора.

1

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Преди 3-4 дни разговарях с един приятел италианец. Човекът ми обясни защо се получава този ужас в Южна Италия. Окупация и своеволие мигрантско. Към това се добавя и мафията. И двамата сме на мнение, че с тоя клоун в рокля-папата италианците могат да стигнат до зловеща разправа. Франциско се оказа един аржентински мушмурок с претенции да е покровител на семитите,които изнасилват жени. На 14-ти декември Франциско предаде християните,съюзявайки се чрез договор с Ротшилдовата щерка. Позор !