24

=

преди 3 години

не е роден от нощ този кандидат-политик той е човек на дб и е креатура на пинокиоедна година тапирите от протеста реваха колко е некомпетентен и вреден този нощсега реват за нощ защото самите те за нищо не стават

23

правете Добро

преди 3 години

Този е новороденият от НОЩ народен трабадур.Пландемията не ни оставя намира

22

гоуеми специалисти

преди 3 години

Ако ще работите хващайте се,че като тръгне другата вълна отговорността е вече при вас!Общи приказки са губене на време и в горните 22 реда няма никаква конкретика!

21

Витанов

преди 3 години

вече каза в събота, че с удоволствие отстъпва мястото на желаещите, а такива на приказки имаше много. Веднага го обвиниха, че бил вдигнал високо летвата, че бил ги изоставял в ключов момент. Ама нали го плюхте над година, че нищо не разбирал. Сега ви е страх, че не може да правите това, което прави той и то с такава ефективност. Така е - диванници много, истински специалисти - малко.

20

Анонимен

преди 3 години

НОЩ беше съставен от фашисти и ***, слуги на Сатаната и врагове на човешкия род. За мене няма и капка съмнение, че трябва да бъдат приключени като нацистите след Нюрнберг.

19

Аз

преди 3 години

този хамстер е голям ***.

18

Анонимен

преди 3 години

Този е една кукла на конци, но не го осъзнава.Неслучайно избират празноглавци за тази работа.

17

Vini

преди 3 години

Този обикаля телевизиите и не казва нищо смислено защото е празноглавец.

16

Анонимен

преди 3 години

Работил, работил, колко да е работил щаба.След анализа, не на официалните статистики, а на броя умрели за края на 2020 в сравнение с бройките умрели за същия период в предходни години, оказва се че България е на 2ро място по покачване на смъртността в света! Та всичките тея пъчения за добре управлявана криза и т.н. са алабализми. Дето се вика кучето си лае, а хората си мрът.

15

За 16

преди 3 години

Ти не си народа и никой не те е назначава за говорител на народа.Ти си просто един драскач по поръчка.

14

До 14

преди 3 години

Идва служебния кабинет. След това ще искаме ние народа президентска република снародния президент Румен Радев и цялата политическаизмет ограбила България за 30 години скапана демосрация в затвора и там също влизат техните ***

13

Еха

преди 3 години

Повече от година сме в пандемия.Всички твърдяха че тоя щаб не ставал за нищо.Обаче видиш ли тоя тепърва щял да прави нещо.Абе защо за плюене винаги има хора, ама когато дойде време за работа-не сега после ще бъда.като няма ясни критерии досега какво чаках те да не направихте методика за ясните критерии?Да я видим да я предложите например?На празни приказки и аз мога да кажаче знам начин да се справим с пандемията.Нищо че нямам ни най-малка идея.

12

Анонимен

преди 3 години

Нали си на власт, защо не действаш

11

Анонимен

преди 3 години

Тоз го силят сега да обикаля телевизиите и да се прави на интересен и да критикува... да навива крачоли в плитка вода на плажа...

10

Белобрашнев

преди 3 години

Симиде, гледай си държавната заплатка и не се занимавай с глупости.

9

не разбрал

преди 3 години

Защо всеки ден ни набутвате този червеноносия?!

8

Обективно

преди 3 години

ОБЩИ ПРИКАЗКИ НА КИЛОГРАМ. НАДАЛИ Е НАЯСНО, ЧЕ НОЩ СЪЩО ПРАВЕХА ВСИЧКО СПОРЕД..КРИТЕРИИ, А НЕ СПОРЕД НАСТРОЕНИЯТА СИ.

7

БАЙ ХОЙ

преди 3 години

Симида , действай , какво чакаш ? Нали сега имаш властта ... звучиш неубедително и много колебливо ...

6

Midnight sun

преди 3 години

То е ясно като бял ден какво следва. Пълномащабно разследване за законосъобразност на организирането на подобна "институция", а също и какви ги приказваха, какви ги свършиха и какви пари взеха за това. Всичките брифинги ги има на запис, така че няма къде да се скатават.

5

Bond

преди 3 години

Симидчиев е по-голям фетишист-затваряч и от НОЩниците.Ако зависеше от него щеше да забрани на птичките и пчеличките да летят, за да не разнасят Кашлицата.