19

Peugeot 3008

преди 3 години

Германия не може да стъпи на малкия пръст на Франция и на френските пътища или на конфорта при карането на френски коли. Франция е най-велика на света, Vive la France!

18

Анонимен

преди 3 години

Може, кара! Сега няма да му завиждаме. Аз с моето БМВ съм вдигал 200, ама повече не посмях, че нашите магистрали са инженерена грешка от край до край. :-)

17

Петър

преди 3 години

за къде карате с повече от позволеното ..

16

napster

преди 3 години

Човеке е бързал сигурно и малко се е поувлякал, чак пък новина да се прави от това. На ден доста такива минават там. С автомобил определено е опасно с тази скорост, но с мотор няма проблеми, винаги можеш да се вмъкнеш между два изпреварваши се камиона.

15

аз

преди 3 години

сега ще има секс!

14

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Ще дъ е бегал от новиу парлъмент,че ноо убъв. А бе да не е бил Слави?

13

Анонимен

преди 3 години

Явно не е знаел, че в Сърбия по магистралите се следи доста стриктно за превишена скорост. Имат и цивилни мощни коли с камери вътре, та да се отървеш ненаказан, летейки с над ограничението е трудна работа.

12

Анонимен

преди 3 години

С такова превишение в Сърбия отиваш за месец в ареста. Интересно е да видим как ще се развият нещата.

11

До 9

преди 3 години

И ти си смешен. Тия ограничения не са случайни. Обичал да казва, че бързото каране не било забранено, а било платено. Ако убиеш някого, карайки с 200 км/ч пак ли така ще казваш? Като искаш да си избиваш комплексите отивай на някоя писта и там се прави на мъж, не на пътя при невинни хора.

10

До BMW 330i

преди 3 години

Драпаш като костенурка когато си купиш "скъпа" кола 7-*** ръка от Италия на 500000 км за 5000 лв. Иначе си плащаш глобата и продължаваш да я ползваш пълноценно. :)

9

до 8

преди 3 години

Ти не си стъпвал в Германия!:))) Не говори глупости!

8

Анонимен

преди 3 години

Е, и?! И аз карам чисто нов автомобил, който заменям на 2-3 години и редовно карам с над 200, когато пътят го позволява. Имам златен талон. Нито едно нарушение. Изключително толерантен и възпитан водач съм. Програмист по професия. Единственото ми прегрешение е, че от време на време карам бързо. Както обичам да казвам- бързото каране не е забранено, то просто е платено. Разбира се, ако автомобилът ти го позволява. Не да ми се качиш на дизелово BMW E60 с гуми на 6 години и да се надуваш. Смешно е.

7

Анонимен

преди 3 години

германските аутобани на места са като бойковите. по повечето има вечни ремонти и трафика е толкова голям че има ограничения. има и ограничения заради шума. освен това се трепят по една камара народ всеки ден. на юг останаха малки отсечки без ограничения. бе ем ве та и мерцедеси са за тънкопищакаджии да се фукат колко пари имат и да се мислят за голяма работа. кола да вдига повече от 120 не требва да се прави.

6

BMW 330i

преди 3 години

Германия е най-велика на света с нейните аутобани без лимит на скоростта, иначе за какво да си купиш скъпа кола като не можеш да я използваш пълноценно, а само да драпаш като костенурка.

5

Анонимен

преди 3 години

И предполагам , за да продължат са си платили - почти като у нас

4

Анонимен

преди 3 години

Този навик - да кара бързо в Сърбия го има на Бербатов баща му.

3

Анонимен

преди 3 години

Българите карат скъпи коли, аудита, бмв-та, мерцедеси, вчера по ботевградското видях един с ферари, поршета. Иначе били бедни. А човека решил малко да настъпи газта, чудо голямо.

2

Анонимен

преди 3 години

Българин и турчин се надбегват в Сърбия!

1

Анонимен

преди 3 години

Кампания явно .. иначе мята 200 еврака и айдеееееее